Stap-voor-stap jouw winstgevende funnel

Leer consistent klanten aantrekken met automatische e-mailmarketing zonder technische overwhelm. We gaan stap-voor-stap aan de slag zodat jij aan het einde zelfverzekerd je funnel kan bouwen én je mails kan sturen. Zo krijg jij meer vrijheid, rust en ruimte terug in je agenda, en je hoofd.

Stap-voor-stap jouw winstgevende funnel

Leer consistent klanten aantrekken met automatische e-mailmarketing zonder technische overwhelm. We gaan stap-voor-stap aan de slag zodat jij aan het einde zelfverzekerd je funnel kan bouwen én je mails kan sturen. Zo krijg jij meer vrijheid, rust en ruimte terug in je agenda, en je hoofd.

Stéphanie uitgesteld kieken - websize-1029

Funnels. Mensen haten het, mensen houden
ervan, maar uiteindelijk is het niets meer dan een geautomatiseerd communicatieproces
en I love it.

E-mailmarketing moeilijk? Jij kan dit 🔥

Groeien met e-mailmarketing

Je wil leads en klanten aantrekken met e-mailmarketing en je wil weten hoe je dit effectief kan inzetten voor jouw bedrijf. Je bent wel klaar met 'gewoon maar wat doen' en wil weten welke elementen jij nodig hebt om een goede funnel te maken.

Stap-voor-stap uitgelegd

Je hebt al wel eens wat gegoogled, maar je kwam er gewoon niet uit? jij moet dit toch ook gewoon kunnen? Ik weet dat jij dit gewoon kan. Met de stap-voor-stap mee te volgen video's zet jij ook jouw funnel in elkaar.

Zelf je funnels maken

En dan is er nog het technische stuk... Gelukkig hoeft het niet zo moeilijk te zijn, als het vaak lijkt. Na deze training snap je precies hoe jij jouw online e-mail omgeving inricht en aanpast. Je weet nu precies hoe je het voor jou kan laten werken.

Funnels zijn awesome

Tegenwoordig ligt er zoveel focus op social media. Maar dat is elke dag zichtbaar moeten zijn. Heb je er even geen zin in? Dan zien je klanten je gewoon niet voorbij komen.

En als je wel elke dag zichtbaar bent, dan bereik je gemiddeld 10-20% van je volgers. Om het maar niet over die 24 uur te hebben, waarna mensen of je verhaal niet meer kunnen lezen, of midden in een verhaal vallen.

Dat kan beter.

Met e-mailmarketing ligt een openingsratio tussen de 30-50%. En als je een funnel hebt gemaakt gaat het ook nog eens automatisch.

Daarnaast kan je in je funnel en mails mensen echt meenemen in een verhaal. Waardoor ze echt het verhaal lezen zoals jij het bedoelt hebt. (en het dus ook veel converterender is!)

Stéphanie-001

Ja maar, ik snap niets van die techniek

Ja dat klopt het kan heel overweldigend zijn (en met mijn cursus wordt het allemaal een stuk leuker en makkelijker). Maar je hebt een keuze: Of je gaat even door de pijn van het leren van een nieuwe techniek... Of je blijft nu elke dag bezig met zichtbaar moeten zijn en vechten tegen het algoritme.

En ik beloof je: jij kan dit ook! Maar om daar te komen moet je de (on)mogelijkheden van e-mailmarketing goed begrijpen. Het probleem is dat je niet weet waar te beginnen en daardoor voel je je overwhelmed.

Ondertussen is het al maanden geleden dat je voor het laatst je lijst hebt gemaild en raak je in paniek als je systemen opent. Wat moet je in hemelsnaam allemaal inrichten?

  • En dus laat je het - weer - voor wat het is. Iets met kop en zand...
  • Er is zoveel informatie online te vinden dat je door bomen het bos niet meer ziet.
  • Je raakt in paniek als je mailblue of een ander systeem opent
  • Je doet nog maar veel handmatig, mails versturen kan ook via outlook toch?
  • Je mist veel potentiële klanten voor jouw producten en diensten.
Screenshot 2021-02-27 at 14.23.40

Ik kan Stephanie aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij automatiseren, mailfunnels en alle technische aspecten die bij het online ondernemerschap komen kijken.

- Suzanne van Duijn

Screenshot 2021-02-27 at 14.19.52

Stéphanie is oprecht onze technische redder in nood! Ze heeft ons inmiddels al vaak uit de brand geholpen als we er zelf niet uitkwamen of er geen tijd voor hadden. Haar kennis op technisch vlak is enorm en als ze iets niet weet, dan zoekt ze het uit en fixt ze het alsnog.

- Chantal Schram

Screenshot 2021-02-27 at 14.26.05

Stephanie denkt geweldig met je mee! Waar ik vastloop in die systemen pakt zij het op en zoekt het tot in de puntjes uit. Samenwerken is zeer prettig omdat ze denkt in mogelijkheden en wat het beste is voor jou.

- Paula Dillema

Workmode groningen-2974

Dit kun je verwachten

11 modules met stap-voor-stap instructies hoe je ervoor zorgt dat: mensen automatisch je mails krijgen, niet dubbel een aanbod krijgen, dat je echt kan personaliseren. 

Een jaarlang toegang zodat je altijd de lessen er nog eens bij kunt pakken

Alles op 1 plek, in een handig stappenplan zodat je niet uren op internet hoef te zoeken

Drie mega toffe bonussen ter waarde van €200! Meer informatie hieronder

Van A tot Funnel en alle bonussen is nu geen €494,- maar €97,-!

Deze speciale aanbieding verloopt over...

Bonussen!

Masterclass automatiseringen voor webshops

Speciaal voor iedereen die geen diensten verkoopt. Want webshops hebben net even wat andere dingen nodig. I've got your back!

T.w.v. van €99,-

Masterclass freebies & leadmagnets voor webshops

Speciaal voor iedereen die geen diensten verkoopt, maar wel een freebie wil aanbieden die meer is dan weer een kortingscode.

T.w.v. van €47,-

Exclusieve masterclass van What's Your Story

Lotte neemt je mee in een oefening waarin je leert authentieke mails te schrijven, met jouw verhaal - zonder bullshit en gladde sales praatjes.

T.w.v. van €47,-

Ik begrijp je, zoveel ondernemers strugglen met e-mailmarketing(techniek)

De afgelopen 23 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als copywriter tijdens mijn journalistieke carrière. Zo was ik onder meer enkele jaren eindredacteur bij Simply Cards & Papercraft, Get Stamping en Fantasyboeken.org.

Daarnaast heb ik reeds 10 jaar ervaring in de (e-mail-)marketing wereld. De afgelopen 3 jaar heb ik vanuit Story Sparks al meer dan 70 ondernemers geholpen met e-mailmarketing en het schrijven van kneitergoede content.

Zo'n funnel hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Je kan om te beginnen ook al gewoon een paar super goede posts van de afgelopen tijd pakken en die automatische versturen. We gaan het hier zo makkelijk mogelijk maken voor je 😉

Stéphanie-047

Ervaringen

+ jaar
Blog ervaring
+ jaar
Journalistiek & copywriting ervaring
+ jaar
Marketing ervaring
+ jaar
E-mailmarketing ervaring
+
Klanten geholpen

Van A tot Funnel en alle bonussen is nu geen €494,- maar €97,-!

Deze speciale aanbieding verloopt over...

En maak funnels die werken

F.A.Q.