Stap-voor-stap jouw funnel

Leer groeien met e-mailmarketing zonder technische overwhelm. We gaan stap-voor-stap aan de slag zodat jij aan het einde zelfverzekerd je funnel kan bouwen én je mails kan sturen. Zo krijg jij meer vrijheid, rust en ruimte terug in je agenda, en je hoofd.

Stap-voor-stap jouw funnel

Leer groeien met e-mailmarketing zonder technische overwhelm. We gaan stap-voor-stap aan de slag zodat jij aan het einde zelfverzekerd je funnel kan bouwen én je mails kan sturen. Zo krijg jij meer vrijheid, rust en ruimte terug in je agenda, en je hoofd.

Stéphanie uitgesteld kieken - websize-1029

E-mailmarketing moeilijk? Jij kan dit 🔥

Groeien met e-mailmarketing

Je wil groeien met e-mailmarketing en wil weten hoe je dit effectief kan inzetten voor jouw bedrijf. Je bent wel klaar met 'gewoon maar wat doen' en wil weten welke elementen jij nodig hebt om een goede funnel te maken.

Stap-voor-stap uitgelegd

Je hebt al wel eens wat gegoogled, maar je kwam er gewoon niet uit? jij moet dit toch ook gewoon kunnen? Ik weet dat jij dit gewoon kan. Met de stap-voor-stap mee te volgen video's zet jij ook jouw funnel in elkaar.

Zelf je funnels maken

En dan is er nog het technische stuk... Gelukkig hoeft het niet zo moeilijk te zijn, als het vaak lijkt. Na deze training snap je precies hoe jij jouw online e-mail omgeving inricht en aanpast. Je weet nu precies hoe je het voor jou kan laten werken.

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Ja maar, ik snap niets van die techniek

Je weet dat je e-mailmarketing van jezelf eigenlijk niet eng zou mogen vinden, dit kan ik toch? Maar om daarvoor moet je de (on)mogelijkheden van e-mailmarketing goed begrijpen. Het probleem is dat je niet weet waar te beginnen en daardoor voel je je overwhelmed.

Ondertussen is het al maanden geleden dat je voor het laatst je lijst hebt gemaild en raak je in paniek als je systemen opent. Wat moet je in hemelsnaam allemaal inrichten?

  • En dus laat je het - weer - voor wat het is. Iets met kop en zand...
  • Er is zoveel informatie online te vinden dat je door bomen het bos niet meer ziet.
  • Je raakt in paniek als je mailblue of een ander systeem opent
  • Je doet nog maar veel handmatig, mails versturen kan ook via outlook toch?
  • Je mist veel potentiële klanten voor jouw producten en diensten.
Screenshot 2021-02-27 at 14.23.40

Ik kan Stephanie aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij automatiseren, mailfunnels en alle technische aspecten die bij het online ondernemerschap komen kijken.

- Suzanne van Duijn

Screenshot 2021-02-27 at 14.19.52

Stéphanie is oprecht onze technische redder in nood! Ze heeft ons inmiddels al vaak uit de brand geholpen als we er zelf niet uitkwamen of er geen tijd voor hadden. Haar kennis op technisch vlak is enorm en als ze iets niet weet, dan zoekt ze het uit en fixt ze het alsnog.

- Chantal Schram

Screenshot 2021-02-27 at 14.26.05

Stephanie denkt geweldig met je mee! Waar ik vastloop in die systemen pakt zij het op en zoekt het tot in de puntjes uit. Samenwerken is zeer prettig omdat ze denkt in mogelijkheden en wat het beste is voor jou.

- Paula Dillema

Stéphanie uitgesteld kieken - websize-1015

Dit kun je verwachten

11 modules met stap-voor-stap instructies 

Een jaarlang toegang zodat je altijd de lessen er nog eens bij kunt pakken

Alles op 1 plek, in een handig stappenplan zodat je niet uren op internet hoef te zoeken

Drie mega toffe bonussen ter waarde van €200!

Van A tot Funnel en alle bonussen is nu geen €494,- maar €197,-!

Bonussen!

Masterclass automatiseringen voor webshops

Speciaal voor iedereen die geen diensten verkoopt. Want webshops hebben net even wat andere dingen nodig. I've got your back!

T.w.v. van €99,-

Masterclass freebies & leadmagnets voor webshops

Speciaal voor iedereen die geen diensten verkoopt, maar wel een freebie wil aanbieden die meer is dan weer een kortingscode.

T.w.v. van €47,-

Exclusieve masterclass van What's Your Story

Lotte neemt je mee in een oefening waarin je leert authentieke mails te schrijven, met jouw verhaal - zonder bullshit en gladde sales praatjes.

T.w.v. van €47,-

Ik begrijp je, zoveel ondernemers strugglen met e-mailmarketing(techniek)

De afgelopen 22 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als copywriter tijdens mijn journalistieke carrière. Zo was ik onder meer enkele jaren eindredacteur bij Simply Cards & Papercraft, Get Stamping en Fantasyboeken.org.

Daarnaast heb ik reeds 10 jaar ervaring in de (e-mail) marketing en technische wereld. De afgelopen 2 jaar heb ik vanuit Story Sparks al meer dan 60 ondernemers geholpen hun e-mail marketing op poten te zetten.

Hierbij maak ik gebruik van Journallen als tool om op onderscheidende en effectieve wijze, impactvolle e-mails te ontwikkelen. Dit ga je zelf leren inzetten voor jouw e-mails.

Stéphanie de Geus

Ervaringen

+ jaar
Blog ervaring
+ jaar
Journalistiek & copywriting ervaring
+ jaar
Marketing ervaring
+ jaar
E-mailmarketing ervaring
+
Klanten geholpen

Van A tot Funnel en alle bonussen is nu geen €494,- maar €197,-!

En maak funnels die werken

F.A.Q.