Stap-voor-stap jouw funnel

Leer groeien met e-mailmarketing zonder technische overwhelm. We gaan stap-voor-stap aan de slag zodat jij aan het einde zelfverzekerd je funnel kan bouwen én je mails kan sturen. Zo krijg jij meer vrijheid, rust en ruimte terug in je agenda, en je hoofd.

Stéphanie uitgesteld kieken - websize-1023

E-mailmarketing moeilijk? Jij kan dit 🔥

Ik weet dat je e-mailmarketing van jezelf eigenlijk niet eng zou mogen vinden, dit kan ik toch? Maar om daarvoor moet je de (on)mogelijkheden van e-mail marketing goed begrijpen. Het probleem is dat je niet weet waar te beginnen en daardoor voel je je overwhelmed.

Ik geloof dat als je weet hoe het werkt, de systemen ook voor jou te snappen zijn! Ik heb het afgelopen jaar daar al meer dan 60 ondernemers persoonlijk bij mogen helpen. Om je stap-voor-stap te helpen heb ik Van A tot Funnel gemaakt.

Elke video neemt je aan de hand mee door de stappen zodat jij aan het einde een goed werkende funnel hebt. Zonder de weg kwijt te raken.

Groeien met
e-mailmarketing

Leer hoe je e-mailmarketing effectief inzet om je bedrijf te groeien.

Stap-voor-stap

Leer stap-voor-stap de technische kneepjes voor de software. En hoe je e-mailmarketing voor jou kan laten werken. 

Bye overwhelm!

Bouw je eigen funnels en verstuur je zelfverzekerd je mails, zonder overwhelm!

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Hi, ik ben Stéphanie de Geus en ik geloof dat iedereen zijn eigen e-mailmarketingfunnel kan maken. Ja óók het technische stuk.

Ik maak sinds 2000 websites, en werkte in 2016 als technische support voor ConvertKit. Daar leerde ik alle kneepjes van het maken van een goede funnel. En dankzij mijn jarenlange ervaring als journalist en copywriter weer ik hoe je goede emails schrijft.

Ik heb ondertussen veel klanten mogen helpen Vrije Meid, Snappr, Charlotte van 't Wout, Omarm Groningen en nog vele anderen.

download
Screenshot 2020-02-03 at 19.43.34
Screenshot 2021-04-21 at 15.28.45
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.36.46
snappr-header-wit-300x84
cropped-Vrije-Meid-header-2
Screenshot 2021-02-27 at 14.23.40

Ik kan Stephanie aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij automatiseren, mailfunnels en alle technische aspecten die bij het online ondernemerschap komen kijken.

- Suzanne van Duijn

Screenshot 2021-02-27 at 14.19.52

Stéphanie is oprecht onze technische redder in nood! Ze heeft ons inmiddels al vaak uit de brand geholpen als we er zelf niet uitkwamen of er geen tijd voor hadden. Haar kennis op technisch vlak is enorm en als ze iets niet weet, dan zoekt ze het uit en fixt ze het alsnog.

- Chantal Schram

Screenshot 2021-02-27 at 14.26.05

Stephanie denkt geweldig met je mee! Waar ik vastloop in die systemen pakt zij het op en zoekt het tot in de puntjes uit. Samenwerken is zeer prettig omdat ze denkt in mogelijkheden en wat het beste is voor jou.

- Paula Dillema

Ik neem je in deze online training stap-voor-stap mee om het maken van jouw eerste funnel. Je hoeft niet uren op internet te zoeken naar het juiste antwoord, je vindt alles in hapklare brokken én in de juiste volgorde!

Van A tot Funnel en alle bonussen is nu geen €494,- maar €197,-!

Stéphanie uitgesteld kieken - websize-1015

Bonussen!

Masterclass automatiseringen voor webshops

Speciaal voor iedereen die geen diensten verkoopt. Want webshops hebben net even wat andere dingen nodig. I've got your back!

T.w.v. van €99,-

Masterclass freebies & leadmagnets voor webshops

Speciaal voor iedereen die geen diensten verkoopt, maar wel een freebie wil aanbieden die meer is dan weer een kortingscode.

T.w.v. van €47,-

Exclusieve masterclass van What's Your Story

Lotte neemt je mee in een oefening waarin je leert authentieke mails te schrijven, met jouw verhaal - zonder bullshit en gladde sales praatjes.

T.w.v. van €47,-

Ja maar...

Laat dit voorgoed achter je

Overwhelmed

Je krijgt het benauwd als je Mailblue opent en hebt geen idee waar je moet beginnen.

Onzeker

Je denkt dat e-mailmarketing niets voor jou is en het is alweer maanden geleden dat je voor het laatst je lijst gemaild hebt.

Geen technische kennis

Je raakt al in paniek als je denkt aan al die technische stappen die je moet zetten. Wat moet je in hemelsnaam allemaal inrichten?

Van A tot Funnel en alle bonussen is nu geen €494,- maar €197,-!