Stap-voor-stap jouw funnel

Wil jij nu gewoon stappen gaan maken met jouw funnel? Ben jij ook klaar met eindeloos zoeken naar tutorials op internet? Of begin jij al te zuchten als je iets moet opzoeken in Mailblue? Stop met aanmodderen! In deze training gaan we samen stap-voor-stap jouw funnel maken. Zodat jij tijd, geld en vrijheid terugkrijgt omdat jouw funnel voor jou werkt.

Stéphanie uitgesteld kieken - websize-1023
Stéphanie de Geus van Story Sparks

Herken je dit?

 • Je wil een funnel gaan maken, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen....
 • Je raakt al in paniek als je denkt aan al die technische stappen die je moet zetten. Wat moet je in hemelsnaam allemaal inrichten?
 • Je denkt dat e-mailmarketing niets voor jou is
 • Je bent bang dat je het toch niet snapt, of kan
 • Je stuurt wel eens een mail, maar je weet dat je er meer uit kan halen
 • Je krijgt het al benauwd als je Mailblue opent
 • Je bent uren kwijt met het zoeken naar stap-voor-stap tutorials
 • Soms gaan er maanden voorbij zonder dat je een mail stuurt
 • Je hebt het idee dat je kansen mist omdat je e-mailmarketing niet goed inzet.

Ik Google het wel...

Ja je kan natuurlijk ook gewoon alles opzoeken op internet. Er zijn echt zát tutorials. Maar, waarom heb je dat nog niet gedaan?

Er is zóveel te vinden online, dat je door de bomen het bos niet ziet. Grote kans dat als je nu geen actie onderneemt er over een paar maanden nog geen funnel staat.

Trust me, I know. Zo ben ik ook geweest. Niet met funnels, maar wel met het maken van bijvoorbeeld deze cursus. Voor mij was het echt goud dat iemand me stap-voor-stap meenam in het hele proces.

Dus als je klaar bent om nu echt aan de slag te gaan om die funnel te maken, dan is van A tot Funnel jouw stap-voor-stap partner. Want echt, ik ga je niet met een kluitje in het riet sturen.

Stéphanie uitgesteld kieken - websize-1029

De modules

Module 1 - jouw doel

Wat is het doel van jouw funnel? Leer hoe je kan bepalen wat het doel van jouw funnel is en hoe je de juiste elementen inzet om dit doel te halen.

Module 2 - de systemen

Welk systeem moet je kiezen? Welke opties zijn er? Waar moet je opletten bij het kiezen zodat het systeem goed aansluit bij jouw doelen? Natuurlijk richten we ook gelijk stap-voor-stap jouw hagel nieuwe programma in.

Module 3 - formulieren

In deze module gaan we in het op het gebruik van formulieren. We gaan stap-voor-stap een formulier maken en die aansluiten op je website.

Module 4 - landingspagina's

In deze module gaan we in het op het gebruik van landingspagina's. We gaan stap-voor-stap een landingspagina's maken en die aansluiten op je website.

Module 5 - mensen op jouw lijst krijgen

Met alleen software kom je er natuurlijk niet. Hoe kom je aan die felbegeerde e-mailadressen? In deze module gaan we onder andere aan de slag met het maken van jouw freebie.

Module 6 - templates

Leer waar je een e-mailtemplate wil gebruiken, wat het je oplevert en bepaal welke elementen er in jouw template moeten komen.

Module 7 - automatiseren stap 1

Hier begint het leuke stuk. We gaan de basis leggen voor jouw funnel en het automatiseren daarvan. No worries, ik neem je stap-voor-stap mee.

Module 8 - automatiseren stap 2

Als de basis staat, gaan we een stapje verder. Wat kunnen we allemaal automatiseren om jou zoveel mogelijk tijd terug te geven?

Module 9: Integraties

Maak een inventaris van de programma's die je gebruikt en hoe je ze kan koppelen om je tools voor je te laten werken.

Module 10: Mails schrijven

Leer de drie doelen van jouw mails en leer waar je op moet letten tijdens het schrijven van een goede mail die echt impact maakt.

Module 11: Versturen

Als alles staat is het tijd om je mails te gaan versturen. Hier duiken we in de verschillende opties en wanneer je welke gebruikt.

Bonussen!

Masterclass automatiseringen voor webshops

Speciaal voor iedereen die geen diensten verkoopt. Want webshops hebben net even wat andere dingen nodig. I've got your back!

T.w.v. van €99,-

Masterclass freebies & leadmagnets voor webshops

Speciaal voor iedereen die geen diensten verkoopt, maar wel een freebie wil aanbieden die meer is dan weer een kortingscode.

T.w.v. van €99,-

Exclusieve masterclass van What's Your Story

Lotte neemt je mee in een oefening waarin je leert authentieke mails te schrijven, met jouw verhaal - zonder bullshit en gladde sales praatjes.

T.w.v. van €99,-

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Hi, ik ben Stéphanie de Geus en ik geloof dat iedereen e-mailmarketing kan doen. Ja óók het technische stuk. Door een funnel te maken die past bij jou, krijg je méér vrijheid, tijd en ruimte om dat te doen waar je echt goed in bent en waar je echt blij van wordt.

In 2016 werkte ik als technische support voor ConvertKit, maar eigenlijk ben ik al veel langer met techniek bezig en maak ik al websites sinds begin 2000. Tijdens mijn werk bij ConvertKit leerde ik niet alleen de kneepjes van het automatiseren, maar ook van het maken van een goede funnel, flow en hoe je e-mailmarketing in kan zetten.

Na een lange tijd als journalist en copywriter gewerkt te hebben, combineer ik nu de twee om jou te helpen funnels te maken die echt voor je werken: stap-voor-stap, uitgelegd in stappen die makkelijk te volgen zijn.

Ik heb ondertussen heel veel klanten mogen helpen met het maken en optimaliseren van hun funnels waaronder Vrije Meid, Snappr, Charlotte van 't Wout, Omarm Groningen en nog vele anderen.

download
Screenshot 2020-02-03 at 19.43.34
Screenshot 2021-04-21 at 15.28.45
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.36.46
snappr-header-wit-300x84
cropped-Vrije-Meid-header-2

Van A tot Funnel is voor jou als jij:

 • Wilt leren hoe je stap-voor-stap een funnel opzet, zonder technische overwhelm
 • Regelmatig op automatische piloot jouw potentiële klanten wil mailen
 • Wilt leren hoe je al je verschillende tools integreert
 • Wilt weten wat je met een funnel kan en hoe jij die voor jou kan laten werken
 • Op zoek bent naar iemand die je stap-voor-stap in het proces meeneemt
 • Geen zin hebt om heel internet af te struinen naar tutorials
 • Wilt weten wat je moet doen nadat mensen zich hebben ingeschreven op jouw lijst

In deze training...:

 • Gaan we stap-voor-stap samen aan de slag om jouw funnel te maken
 • Help ik jou over de drempel om nu écht met jouw funnel te beginnen
 • Leer je hoe je zelf al die technische stappen doorloopt en uitvoert (jij kan dit!)
 • Krijg je een stappenplan voor het maken van jouw funnel en laat ik je niet alleen aanmodderen
 • Doorlopen we samen alle stappen voor het maken van jouw funnel - zowel strategisch als technisch.
 • Leer je praktische tips & tricks voor het schrijven van jouw mails

Ik neem je in deze online training stap-voor-stap mee om het maken van jouw eerste funnel. Je hoeft niet uren op internet te zoeken naar het juiste antwoord, je vindt alles in hapklare brokken én in de juiste volgorde!

Van A tot Funnel en alle bonussen is nu geen €494,- maar €197,-!

Stéphanie uitgesteld kieken - websize-1015
Screenshot 2021-02-27 at 14.23.40

Ik kan Stephanie aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij automatiseren, mailfunnels en alle technische aspecten die bij het online ondernemerschap komen kijken.

- Suzanne van Duijn

Screenshot 2021-02-27 at 14.19.52

Stéphanie is oprecht onze technische redder in nood! Ze heeft ons inmiddels al vaak uit de brand geholpen als we er zelf niet uitkwamen of er geen tijd voor hadden. Haar kennis op technisch vlak is enorm en als ze iets niet weet, dan zoekt ze het uit en fixt ze het alsnog.

- Chantal Schram

Screenshot 2021-02-27 at 14.26.05

Stephanie denkt geweldig met je mee! Waar ik vastloop in die systemen pakt zij het op en zoekt het tot in de puntjes uit. Samenwerken is zeer prettig omdat ze denkt in mogelijkheden en wat het beste is voor jou.

- Paula Dillema

Ja maar...

Ben jij klaar om jouw eigen e-mailmarketingfunnel te gaan maken? Dan is dit voor jou!

Van A tot Funnel en alle bonussen is nu geen €494,- maar €197,-!