Yes! De code voor jouw gratis training zit in je inbox 🥳

Maar wacht! Wil jij gelijk 1:1 hulp met het schrijven van kneitergoede content?

Het is mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen met het schrijven van goede content zonder te spammen of te pushen. Ik weet dat jij hier bent om een geweldige impact te maken, dan is goede content een must have.

Om jou nog beter te helpen en je gelijk aan het schrijven te krijgen selecteer ik elke maand twee ondernemers voor een gratis content call - deze maand zelfs 4 omdat juni een feestmaand is!

Ik maak deze elke maand op de 15e en de 1ste bekend!

Tijdens de content call kijken we naar jouw content en hoe jij moeiteloos klanten aan kan trekken. Vragen die je bijvoorbeeld kan stellen zijn:

  • Deze tekst loopt niet lekker, kun je eens meekijken?
  • Ik heb het idee dat er iets mist in mijn content, maar ik weet niet wat. Jij wel?
  • Hoe kan ik meer verkopen in mijn teksten?
  • Help ik kan niet schrijven en ik heb geen verhalen, wat raad jij aan?
  • ... en nog veel meer!

Plus je krijgt tips zodat je makkelijk en beter gaat schrijven, en krijg je een berg tips om je te helpen met makkelijker verkopen via e-mailmarketing en content.

Ben je geselecteerd voor deze sessie, dan neem ik contact met je op om hem te plannen. En ook als je niet geslecteerd bent, neem ik contact met je op.

Stéphanie-143
Marieke10027A-5-web-200x300

Marieke Frankema

Het is heel fijn werken met Stéphanie. Ze staat open voor jouw ideeën en weet er altijd zodanig een swing aan te geven dat ze nóg beter worden, nóg meer impact gaan hebben en nóg gestroomlijnder worden, waardoor je veel verder komt dan je ooit had gedacht. Een liefdevolle schop onder je ** kan ze goed geven, maar vooral ook het geloof in jezelf, in je kracht en in wat jij allemaal kan bereiken is wat Stéphanie je geeft. Zonder haar coaching was ik nooit gekomen waar ik nu ben!

lotte coaching

Lotte Eschbach

De content call met Stephanie was heel erg waardevol! Ze heeft mij een aantal hele concrete en praktische tips gegeven hoe ik de teksten op mijn website kan verbeteren, waardoor de teksten niet alleen leuker worden om te lezen maar waarmee ik ook mijn ideale klant aantrek. Een van de tips was bijv. om meer persoonlijkheid aan mijn teksten toe te voegen door meer te schrijven zoals ik praat. Kortom, ik heb er veel aan gehad, dankjewel Stephanie!
shyanne nagtegaal

Shyanne Nagtegaal

Ik heb na een winactie een gesprek gewonnen met Stéphanie; wauw, wat geeft zij een waarde weg! Stéphanie is een heel fijn persoon om mee te praten. Ik voelde mij snel op mijn gemak. Ze denkt kritisch met je mee, stelt de goede vragen en daarnaast is er ook ruimte voor een grapje en een lach. Na het gesprek zat ik weer bomvol inspiratie om met een nieuwe kijk op mijn content aan de slag te gaan. Ik heb praktische tips en tools gekregen waarmee ik direct aan de slag kan. Ik ben weer anders gaan kijken en denken doordat zij mij bewust heeft gemaakt. Dankjewel!

Stéphanie-046

Ik ben Stéphanie de Geus en ik heb de afgelopen 23 jaar veel ervaring opgedaan als copywriter tijdens mijn journalistieke carrière. Zo was ik onder meer enkele jaren eindredacteur bij Simply Cards & Papercraft, Get Stamping en Fantasyboeken.org.

Daarnaast heb ik reeds 10 jaar ervaring in de (e-mail-)marketing wereld. De afgelopen 3 jaar heb ik vanuit Story Sparks al meer dan 60 ondernemers geholpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van hun funnels.

Zo werkte ik voor Charlotte van ’t Wout, Vrije Meid, Daniela Kura, Snappr, Elfin (voormalig FIRE for Women), Tulalife en nog vele anderen.

Hierbij maak ik gebruik van journalen als tool om op onderscheidende en effectieve wijze, impactvolle e-mails te ontwikkelen. Dit ga je zelf leren inzetten voor jouw e-mails.

Ik heb al heel veel klanten geholpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van hun funnels.

download
Screenshot 2020-02-03 at 19.43.34
Screenshot 2021-04-21 at 15.28.45
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.36.46
snappr-header-wit-300x84
cropped-Vrije-Meid-header-2
Daniela Kura - Logo - RGB zwart