Stop met jezelf en je bedrijf klein houden. Ik zie jouw potentie.

Stap in je licht en pak je podium.

In 3 maanden breng jij jouw onderneming en alles wat daarbij hoort naar het volgende niveau - of nog verder!

Dankzij mijn unieke methode leer jij knettergoede teksten schrijven die verkopen én op een authentieke manier verbinden met de (potentiële) klanten waar je écht blij van wordt. Ook als je nu zelf denkt dat je geen goede schrijver bent, of geen bijzonder verhaal hebt.

Stop met jezelf en je bedrijf klein houden. Ik zie jouw potentie.

Stap in je licht en pak je podium.

In 3 maanden breng jij jouw onderneming en alles wat daarbij hoort naar het volgende niveau - of nog verder!

Dankzij mijn unieke methode leer jij knettergoede teksten schrijven die verkopen én op een authentieke manier verbinden met de (potentiële) klanten waar je écht blij van wordt. Ook als je nu zelf denkt dat je geen goede schrijver bent, of geen bijzonder verhaal hebt.

Stéphanie-052

Eenvoudige stappenplan - uniek voor jouw bedrijf

1:1 persoonlijke begeleiding afgestemd op jou

Leer goede content schrijven, zonder te spammen

Jij kan de #1 worden in jouw markt

Ik geloof dat jij naar de top van jouw markt kan. Op jouw manier. Met jouw visie. Dat weet ik omdat ik daar zelf ook ben geweest. Terwijl iedereen zei dat het voor mij niet bereikbaar was.

Ik bouwde een platform voor fantasy boeken en ging meteen met de lancering naar de nummer #1 positie in de markt.

Ik nam het tijdschrift Simply Cards & Papercraft over en zorgde binnen een paar maanden dat deze het nummer #1 verkopende blad in zijn niche was.

Ik lanceerde een compleet nieuw magazine waarvan de uitgeverij niets verwachtte, maar diezelfde uitgeverij moest nummers bijdrukken omdat het uit de schappen vloog.

Daarnaast werkte ik voor verschillende A-spelers in de online wereld zoals Celine Charlotte, Daniela Kura, Vrije Meid en nog veel meer.

Waarom? Omdat ik een behoefte zag in de markt. Ik kende mijn klant door en door en kon daarop inspelen met mijn krachten en talenten.

En dat is waar ik jou mee ga helpen.

Ervaringen

+ jaar
Blog ervaring
+ jaar
Journalistiek & copywriting ervaring
+ jaar
Marketing ervaring
+ jaar
E-mail marketing ervaring
+
Klanten geholpen
Stéphanie-015

Je omzet halen voelt als een spelletje bingo

Je bent al een tijdje ondernemer en er zijn dagen dat je denkt dat je het spelletje doorhebt. En dan zijn er de momenten dat je je afvraagt hoe je deze maand je omzet eigenlijk hebt gehaald.

Je hebt geen systeem.

Geen plan.

En het voelt vaker wel dan niet alsof je maar wat met spaghetti aan het gooien bent.

Je wil een systeem. Een plan. Zodat je weet dat die omzet elke maand wel goed zit.

Om daar te komen wil je naar het hele plaatje kijken. Want het gaat niet alleen om die omzet, maar ook over hoe je daar komt.

Alles valt of staat met goede content.
Soms zit een koopbeslissing in 1 woord.
Schrijven is een vak. En schrijven kan je leren.

Je kan het ook alleen doen. Maar wil je dat?

Ja tuurlijk, je kan het ook alleen. Sterker nog: ik wéét dat je het allemaal wel alleen kan. Dat weet jij ook. Je bent een ondernemer in hart en nieren en zou nooit meer wat anders willen. Maar wat je niet wil is maanden of jaren lopen kutten omdat je te koppig bent om om hulp te vragen.

En dat hoeft niet. Je weet dat met een businesscoach je sneller en verder gaat. Iemand die je de juiste vragen stelt. Een spiegel voorhoudt als je dat nodig hebt. En een schop onder je kont geeft.

Hulp vragen is een kracht, geen zwakte.

En wat ik wil is dat jij jouw missie en visie met de wereld gaat delen. Of je dat nou samen met mij doet, of met iemand anders. Als je het maar gaat doen.

Stéphanie-082

Want jij bent nodig.

Jouw visie.

Jouw missie.

Jouw talent.

JIJ bent nodig.

Stéphanie-002

Niet verkopen is doodzonde

Als jij niet weet hoe je verkoopt, dan is dat doodzonde. Als jij niet weet hoe je content inzet om mensen jouw missie te laten zien, dan krijg je geen klanten en blijf je het best bewaarde geheim van het internet.

Dat stopt vandaag.

Dit is voor de ondernemer die niet hetzelfde wil doen als alle anderen. Die geen 13 in een dozijn wil zijn. Die voelt dat het anders kan. Anders mag. Creatiever. Bolder. Louder.

Hoe gaan we dat doen?

Met content. Met leren schrijven. Met e-mailmarketing. Met podcasts. Met storytelling. En vooral géén cookiecutter stuff. Géén zielloze spam die alleen maar draait om de €€€.

En als je nu denkt: 'OMG... Steph, ik heb het nu al zo druk, waar ga ik de tijd vandaan halen?!'

No worries, ik ga je leren hoe je slimmer werkt, niet harder. Hoe je content slim in kan zetten op verschillende manieren en op verschillende kanalen. Want kanalen zijn uiteindelijk alleen maar het middel en nooit het doel.

Uiteindelijk draait het om de woorden. Om de boodschap. Om de manier waarop je klanten raakt.

Je kan wel focussen op bereik en naar TikTok gaan omdat het bereik daar zo lekker is... maar als je woorden oppervlakkig blijven, dan koopt er nog niemand.

Devi Yoga kim de regt

Kim de Regt

Haar coaching, benadering, invalshoeken prikkelen me. Het daagt me uit. Op subtiele, leuke, confronterende en motiverende wijze zorgt het ervoor dat ik me blijf ontwikkelen. Waardoor ik het vertrouwen in mezelf hou om door te blijven gaan, in deze nieuwe wereld van content schrijven en mailfunnels.

Op de momenten dat ik vast zit in mijn hoofd, onzeker wordt, weet ze exact de vinger op de zere plek te leggen. Biedt ze oplossingen. Tegelijkertijd houdt ze de verantwoordelijkheid bij mij.

Ik zou onze samenwerking het best beschrijven als:

“Ze staat naast me. Loopt me mee. Kijkt met me mee op het pad dat ik beloop. Ze is er voor me, maar houdt niet mijn handje vast. Ze leert om het zelf te doen, en op de momenten dat ik wel even houvast nodig heb, is ze er. Ze is betrokken bij mij en mijn business”

Ze is een professioneel. Heeft verstand van zaken. Ook van de branche waarin ik werkzaam ben. Holistische branche. Haar werkwijze is secuur en adequaat. Bijv: in het beantwoorden van mails, nakijken van content, appjes sturen. Plannen van afspraken, replays toesturen, en vragen beantwoorden.

Time to step up, speak up

Want heel eerlijk: je gaat het niet meer redden met af en toe een leuke foto op Instagram over wat je doet en hoe je iemand kan helpen.

Zeker niet als je verwacht dat de klanten dan wel gewoon komen. Meer dan 80% van je volgers ziet het niet eens omdat het algoritme om te huilen is. Of het raakt ze niet genoeg om actie te ondernemen.

Maar hoe dan wel?

Met oprechte verhalen. Verbindende verhalen. Verhalen waarvan jij en ik beiden weten dat jij ze in je hebt. Verhalen die eruit mogen komen in je marketing om te verbinden met jouw ideale klant.

Want die ideale klant staat te springen om met jou te werken. Maar wist niet dat ze jou moest hebben. Totdat ze zichzelf herkende in jouw verhaal.

Daar zit de kracht.

Verbinden. Niet pushend verkopen.

Want door dat laatste voel je je altijd een beetje vies.

Marieke10027A-5-web-200x300

Marieke Frankema

"Het is heel fijn werken met Stéphanie. Ze staat open voor jouw ideeën en weet er altijd zodanig een swing aan te geven dat ze nóg beter worden, nóg meer impact gaan hebben en nóg gestroomlijnder worden, waardoor je veel verder komt dan je ooit had gedacht. Een liefdevolle schop onder je ** kan ze goed geven, maar vooral ook het geloof in jezelf, in je kracht en in wat jij allemaal kan bereiken is wat Stéphanie je geeft. Zonder haar coaching was ik nooit gekomen waar ik nu ben!"

Dit kun je verwachten als we samen aan de slag gaan

  • Drie maanden 1-op-1 begeleiding. Een persoonlijk traject dat aansluit bij jouw bedrijf en doelen.
  • Een kick-off sessie van 1,5 uur op Zoom om de basis voor jouw traject neer te zetten.
  • En vervolgens 6x een 1-op-1 sessie van een uur via Zoom.
  • E-mail & WhatsApp support zodat je altijd verder kan.
  • Een sparringpartner die naar het hele plaatje kijkt en niet naar de 'dit moet je doen' tips van alle snelle goeroes.
  • Iemand die 100% in jou gelooft en er voor je is terwijl jij jouw beste werk doet.

Bonus: Toegang tot Van A Tot Funnel t.w.v €197 & Journalen voor ondernemers t.w.v €97

Investering: €2499 (excl BTW)

Stéphanie-076
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anita Schelling

"Wauw. Wat een prettige samenwerking. Ik heb Stephanie gevraagd mij te helpen met het bouwen van een e-mailfunnel. Maar ik kreeg veel meer dan dat.

Als het mij te ingewikkeld en technisch wordt, haak ik af. Maar Stephanie legt dingen heel geduldig en begrijpelijk uit. Op vragen reageert ze snel, zodat je weer verder kunt met waar je mee bezig bent.

Een echte doorpakker die mij, en passant, hielp met het afronden van mijn website. Nu, na ons traject van drie maanden zijn de funnels geautomatiseerd, staan de puntjes op de i en kan ik het voortaan zelf."

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je hebt de magie. De elementen om dingen op jouw manier te doen.

Bang dat je niet kan schrijven? Kan je leren. Ga ik je leren.

Bang dat je niet kan ondernemen? Kan je leren. Ga ik je leren.

Bang dat het weer mislukt? Als je de stap niet waagt, weet je zeker dat je stil blijft staan.

Dus ben jij klaar voor die volgende stap?

Waar wacht je nog op? Dit is jouw moment.

Stéphanie-100