Yes! Het e-boek is onderweg naar je inbox.🥳

Maar wacht! Wil jij nu al beginnen met knettergoede content schrijven?

Voor je wegklikt, heb ik nog twee goede tips in deze video voor je hoe je zorgt dat je content echt next level gaat. En wil je echt next level?

Daarom heb ik de training Trek klanten aan door authentieke content gemaakt. Ik heb al mijn kennis in deze training gestopt. Omdat ik gewoon echt wil dat jij nu beter gaat leren schrijven. Niet morgen. Niet over een week. Dat is ook de reden dat ik de training belachelijk goedkoop heb gemaakt, echt een no-brainer.

Voor maar €27 excl. BTW krijg je een hele bak oefeningen en tips die je er dagelijks bij kunt pakken als je even vastloopt.

Alles valt of staat met goede content.
Soms zit een koopbeslissing in 1 woord of zin.
Schrijven is een vak. En schrijven kan je leren.

Ja maar, ik kan niet schrijven

“Ik heb niet zo’n spannend leven.”
“Bij mij gebeurt er nooit iets.”
“Dan zie ik al die mooie verhalen bij andere ondernemers en dan denk ik: ja, maar dat kan ik helemaal niet.”
“Als ik iets schrijf wordt het altijd zo’n onsamenhangend geheel.”

Maar ook:
“Ik krijg altijd te horen dat ik dt-fouten maak.”
“Dit wil toch echt niemand lezen.”

En natuurlijk de meest gehoorde:
"Ik kan niet schrijven."

Hoe harder je roept dat je niet kan schrijven. Hoe meer het waar wordt.

Je kan het toch niet. Dus waarom zou je het dan proberen?

Hoe harder je roept dat je niet kan schrijven. Hoe minder je het gaat proberen. Het wordt een soort schild. Een badge of honour: Ja, maar IK kan niet schrijven.

Schrijven is een spier die je kan trainen.

Schrijven kan je LEREN.

En dat doe je alleen maar door het te doen.

Maar wat in 2014 werkte, werkt nu niet meer. Gratis kennis delen is nog steeds belangrijk, maar het gaat meer over jouw visie. Tipslijstjes kan iedereen voor je maken (of Chat GPT, helemaal makkelijk), maar het gaat om jouw visie.

Eigenlijk gaat het tegenwoordig niet meer om wat je doet. Maar wie je bent. En daar moet je zichtbaar voor (durven) zijn. Goede content gaat je daarbij helpen. Sterker nog: goede content is het allerbelangrijkste wat je voor je bedrijf kunt doen.

Ook als je denkt dat je niet kan schrijven. Ook als je denkt dat je geen verhalen te vertellen hebt. En ook als je denkt dat je liever niet in de spotlight staat en dat je werk voor zich spreekt.

Ja, je moet gewoon goed zijn in je vak.

EN je moet goed zijn in ondernemen. Een onderdeel daarvan is je podium pakken.

Marieke10027A-5-web-200x300

Marieke Frankema

Het is heel fijn werken met Stéphanie. Ze staat open voor jouw ideeën en weet er altijd zodanig een swing aan te geven dat ze nóg beter worden, nóg meer impact gaan hebben en nóg gestroomlijnder worden, waardoor je veel verder komt dan je ooit had gedacht. Een liefdevolle schop onder je ** kan ze goed geven, maar vooral ook het geloof in jezelf, in je kracht en in wat jij allemaal kan bereiken is wat Stéphanie je geeft. Zonder haar coaching was ik nooit gekomen waar ik nu ben!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anita Schelling

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

astrid geerlings

Astrid Geerlings

Stéphanie triggerde me ooit door te zeggen dat iedereen kan leren schrijven, dat het een spier is die je moet oefenen. Dat wilde ik natuurlijk leren!

'Journallen voor ondernemers' helpt je echt die spier te oefenen. Het is een training met voorbeelden uit de praktijk en een goede balans tussen tekst, video's en opdrachten.

Doordat we tijdens de Q&A's samen journallen kan je direct vragen stellen over dat waar je tegenaan loopt.

shyanne nagtegaal

Shyanne Nagtegaal

Ik heb na een winactie een gesprek gewonnen met Stéphanie; wauw, wat geeft zij een waarde weg! Stéphanie is een heel fijn persoon om mee te praten. Ik voelde mij snel op mijn gemak. Ze denkt kritisch met je mee, stelt de goede vragen en daarnaast is er ook ruimte voor een grapje en een lach. Na het gesprek zat ik weer bomvol inspiratie om met een nieuwe kijk op mijn content aan de slag te gaan. Ik heb praktische tips en tools gekregen waarmee ik direct aan de slag kan. Ik ben weer anders gaan kijken en denken doordat zij mij bewust heeft gemaakt. Dankjewel!

Stéphanie-046

Ik ben Stéphanie de Geus en ik heb de afgelopen 23 jaar veel ervaring opgedaan als copywriter tijdens mijn journalistieke carrière. Zo was ik onder meer enkele jaren eindredacteur bij Simply Cards & Papercraft, Get Stamping en Fantasyboeken.org.

Daarnaast heb ik reeds 10 jaar ervaring in de (e-mail-)marketing wereld. De afgelopen 3 jaar heb ik vanuit Story Sparks al meer dan 60 ondernemers geholpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van hun funnels.

Zo werkte ik voor Charlotte van ’t Wout, Vrije Meid, Daniela Kura, Snappr, Elfin (voormalig FIRE for Women), Tulalife en nog vele anderen.

Hierbij maak ik gebruik van journalen als tool om op onderscheidende en effectieve wijze, impactvolle e-mails te ontwikkelen. Dit ga je zelf leren inzetten voor jouw e-mails.

Ik heb al heel veel klanten geholpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van hun funnels.

download
Screenshot 2020-02-03 at 19.43.34
Screenshot 2021-04-21 at 15.28.45
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.36.46
snappr-header-wit-300x84
cropped-Vrije-Meid-header-2
Daniela Kura - Logo - RGB zwart