Van losse flodders mailen naar mails met een doel

In dit e-boek gaan we aan de slag om jouw e-mailmarketing doel helder te krijgen. Zodat jij de basis voor jouw funnel helder hebt, en gelijk jouw klanten kunt mailen en jouw mails voor je kunt laten werken, zonder dat je van die salesy mails stuurt.

eerste_hulp_bij_emailmarketing_site
Stéphanie de Geus van Story Sparks

Hi, ik ben Stéphanie de Geus en ik geloof dat iedereen e-mailmarketing kan doen. Ja óók het technische stuk. Door een funnel te maken die past bij jou, krijg je méér vrijheid, tijd en ruimte om dat te doen waar je echt goed in bent en waar je echt blij van wordt.

In 2016 werkte ik als technische support voor ConvertKit, maar eigenlijk ben ik al veel langer met techniek bezig en maak ik al websites sinds begin 2000. Tijdens mijn werk bij ConvertKit leerde ik niet alleen de kneepjes van het automatiseren, maar ook van het maken van een goede funnel, flow en hoe je e-mailmarketing in kan zetten.

Na een lange tijd als journalist en copywriter gewerkt te hebben, combineer ik nu de twee om jou te helpen funnels te maken die echt voor je werken: stap-voor-stap, uitgelegd in stappen die makkelijk te volgen zijn.

Ik heb ondertussen heel veel klanten mogen helpen met het maken en optimaliseren van hun funnels waaronder Vrije Meid, Snappr, Charlotte van 't Wout, Omarm Groningen en nog vele anderen.

download
Screenshot 2020-02-03 at 19.43.34
Screenshot 2021-04-21 at 15.28.45
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.36.46
snappr-header-wit-300x84
cropped-Vrije-Meid-header-2