Beginnen met e-mailmarketing zonder overwhelm

In deze mini masterclass behandelen we in 17 minuten de basis van jouw e-mailmarketingfunnel. Je leert over het doel van jouw funnel, hoe je waarde biedt via jouw mails, en wat de begrippen funnel, landingspagina, leadmagnet, evergreen funnel en nog veel meer betekent!

Ps. Hou pen en papier bij de hand! Want ik deel heel veel waarde!

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Sneak peak van de masterclass

beginnen-met-emailmarketing-masterclass

Dit wil je niet missen toch? 17 minuten, no fluff, vol waarde waar je echt iets aan hebt. Laat je e-mailaders achter en je kan hem gelijk afspelen.

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Hi, ik ben Stéphanie de Geus en ik geloof dat iedereen e-mailmarketing kan doen. Ja óók het technische stuk. Door een funnel te maken die past bij jou, krijg je méér vrijheid, tijd en ruimte om dat te doen waar je echt goed in bent en waar je echt blij van wordt.

In 2016 werkte ik als technische support voor ConvertKit, maar eigenlijk ben ik al veel langer met techniek bezig en maak ik al websites sinds begin 2000. Tijdens mijn werk bij ConvertKit leerde ik niet alleen de kneepjes van het automatiseren, maar ook van het maken van een goede funnel, flow en hoe je e-mailmarketing in kan zetten.

Na een lange tijd als journalist en copywriter gewerkt te hebben, combineer ik nu de twee om jou te helpen funnels te maken die echt voor je werken: stap-voor-stap, uitgelegd in stappen die makkelijk te volgen zijn.

Ik heb ondertussen heel veel klanten mogen helpen met het maken en optimaliseren van hun funnels waaronder Vrije Meid, Snappr, Charlotte van 't Wout, Omarm Groningen en nog vele anderen.

download
Screenshot 2020-02-03 at 19.43.34
Screenshot 2021-04-21 at 15.28.45
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.36.46
snappr-header-wit-300x84
cropped-Vrije-Meid-header-2