Schrijf betere content door te journalen

Doe mee en ontvang 5 gratis schrijfopdrachten

Tijd voor jezelf

Elke dag een schrijfopdracht

Schrijf betere content

5 dagen lang elke dag een schrijfopdracht in je inbox

Ik weet dat je zichtbaar wil zijn als ondernemer. Om dat te kunnen heb je een journal cursus nodig! Het probleem is dat je er zelf van overtuigd bent dat je niet goed kan schrijven. Wie zit er nou op jouw verhalen te wachten?

Je raakt er door gefrustreerd. Want je snapt heus wel dat zichtbaarheid belangrijk is voor je bedrijf. Ik geloof dat iedere ondernemer een verhaal heeft dat verteld mag worden.

Maar ik snap ook hoe het voelt wanneer je misschien net een paar keer te vaak hebt gehoord dat je niet kan schrijven. Of je jezelf dit nu wijsmaakte of dat iemand anders het tegen je zei. Je bent erdoor van jezelf verwijderd geraakt en gaan schrijven voor je bedrijf 'zoals het hoort'.

Door te journalen creëer je inzicht, maar zorg je ook voor verse content voor al je kanalen, zonder dat het je veel extra tijd kost. Want we hebben het allemaal druk, of niet?

Zo werkt het: 5 dagen lang krijg je een schrijfopdracht direct in jouw inbox. Zo kan je je dag schrijvend starten en met rust in je hoofd aan je dag beginnen. 

Wat levert het me op?

1

Het is een superfijne manier om je hoofd leeg te maken. Als ondernemer heb je altijd 1000 dingen te doen die je soms even van je af moet schrijven.

2
Het is de manier om content ideeën te vinden. Voor iedereen die denkt: ik weet niet waar ik over moet schrijven. Elke dag (of regelmatig journalen helpt hierbij.
3
Als je denkt, 'ik kan niet schrijven'. Dan is journalen voor jou. Door journalen geef je jezelf toestemming om 'niet perfecte' teksten te schrijven. Daardoor ga je creatiever en authentieker schrijven.
Stephanie websize-1026

Wat krijg je?

5 dagen lang elke dag een schrijfopdracht in je inbox om 6.00 's ochtends

Een journalen introductie zodat jij klaar bent voor de start

Inspiratie om je journal te gebruiken voor het maken van content

Wat andere deelnemers zeiden

journal_adventskalender3
journal_adventskalender
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

journal_adventskalender2

Schrijf je in en ontvang elke dag jouw schrijfopdracht

F.A.Q.