Schrijf betere content waarmee je meer klanten aantrekt door middel van journalen

Meld je aan en ontvang 5 gratis schrijfopdrachten

Tijd voor jezelf, zodat je vanuit rust en vertrouwen schrijf

Elke dag een schrijfopdracht, om je te inspireren

Schrijf betere content die klanten aantrekt

5 dagen lang elke dag een schrijfopdracht in je inbox

Ik weet dat je zichtbaar wil zijn als ondernemer. Het probleem is dat je er zelf van overtuigd bent dat je niet goed kan schrijven. Wie zit er nou op jouw verhalen te wachten?

Elke keer als je gaat zitten om te schrijven, komt er niets. Je baalt van jezelf. Waarom lukt niet dit? Om je heen zie je iedereen de ene na de andere post online slingeren en mail versturen. Dat wil jij ook.

Je raakt er door gefrustreerd. Want je snapt heus wel dat zichtbaarheid belangrijk is voor je bedrijf. Ik geloof dat iedere ondernemer een verhaal heeft dat verteld mag worden.

Maar ik snap ook hoe het voelt wanneer je misschien net een paar keer te vaak hebt gehoord dat je niet kan schrijven. Of je jezelf dit nu wijsmaakte of dat iemand anders het tegen je zei. Je bent erdoor van jezelf verwijderd geraakt en gaan schrijven voor je bedrijf 'zoals het hoort'.

Door te journalen creëer je inzicht, maar zorg je ook voor verse content voor al je kanalen, zonder dat het je veel extra tijd kost. Want we hebben het allemaal druk, of niet?

Huh, journalen? Waarom zou ik met de hand schrijven?

Nou denk je misschien: journalen? Ja, journalen. Journalen is een onmisbaar element in mijn content methode. Door te journalen komen er vaak persoonlijke verhalen naar boven. En die persoonlijke verhalen zorgen voor verbinding met jouw potentiële klanten. Daardoor ga je juist meer klanten aantrekken, want die verhalen hebben een magnetisch effect.

Content voelt niet langer als een moetje, en je raakt je volgers. Dat is waarom je content wil schrijven.

Zo werkt het: 5 dagen lang krijg je een schrijfopdracht direct in jouw inbox. Zo kan je je dag schrijvend starten en met rust in je hoofd aan je dag beginnen. 

Wat levert het me op?

1

Het is een superfijne manier om je hoofd leeg te maken. Als ondernemer heb je altijd 1000 dingen te doen die je soms even van je af moet schrijven.

2

Het is de manier om content ideeën te vinden. Voor iedereen die denkt: ik weet niet waar ik over moet schrijven. Elke dag (of regelmatig journalen helpt hierbij.

3

Als je denkt, 'ik kan niet schrijven'. Dan is journalen voor jou. Door journalen geef je jezelf toestemming om 'niet perfecte' teksten te schrijven. Daardoor ga je creatiever en authentieker schrijven.
Stéphanie-046

Ik ben Stéphanie de Geus en ik heb de afgelopen 23 jaar veel ervaring opgedaan als copywriter tijdens mijn journalistieke carrière. Zo was ik onder meer enkele jaren eindredacteur bij Simply Cards & Papercraft, Get Stamping en Fantasyboeken.org.

Daarnaast heb ik reeds 10 jaar ervaring in de (e-mail-)marketing wereld. De afgelopen 3 jaar heb ik vanuit Story Sparks al meer dan 60 ondernemers geholpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van hun funnels.

Zo werkte ik voor Charlotte van ’t Wout, Vrije Meid, Daniela Kura, Snappr, Elfin (voormalig FIRE for Women), Tulalife en nog vele anderen.

Hierbij maak ik gebruik van journalen als tool om op onderscheidende en effectieve wijze, impactvolle e-mails te ontwikkelen. Dit ga je zelf leren inzetten voor jouw e-mails.

Ik heb al heel veel klanten geholpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van hun funnels.

download
Screenshot 2020-02-03 at 19.43.34
Screenshot 2021-04-21 at 15.28.45
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.36.46
snappr-header-wit-300x84
cropped-Vrije-Meid-header-2
Daniela Kura - Logo - RGB zwart

Wat krijg je?

5 dagen lang elke dag een schrijfopdracht in je inbox om 6.00 's ochtends

Een journalen introductie zodat jij klaar bent voor de start

Inspiratie om je journal te gebruiken voor het maken van content

Wat heb je nodig?

Pen

Papier (mag een printervelletje zijn)

... en meer niet!

Stéphanie-107

Wat andere deelnemers zeiden

journal_adventskalender3
journal_adventskalender
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

journal_adventskalender2

Schrijf je in en ontvang elke dag jouw schrijfopdracht

F.A.Q.