Start vandaag met e-mailmarketing

Van losse flodders mailen naar mails met een doel

In dit e-boek gaan we aan de slag om jouw e-mailmarketing doel helder te krijgen. Zodat jij de basis voor jouw funnel helder hebt, en gelijk jouw klanten kunt mailen en jouw mails voor je kunt laten werken, zonder dat je van die salesy mails stuurt.

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Reken af met overwhelm, maak e-mailmarketing simpel!

Leer groeien met e-mailmarketing zonder technische overwhelm. We gaan stap-voor-stap aan de slag zodat jij aan het einde zelfverzekerd je funnel kan bouwen én je mails kan sturen. Zo krijg jij meer vrijheid, rust en ruimte terug in je agenda, en je hoofd.

Groeien met
e-mailmarketing

Leer hoe je e-mailmarketing effectief inzet om je bedrijf te groeien.

Stap-voor-stap

Leer stap-voor-stap de technische kneepjes voor de software. En hoe je e-mailmarketing voor jou kan laten werken. 

Bye overwhelm!

Bouw je eigen funnels en verstuur je zelfverzekerd je mails, zonder overwhelm!

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Hi, ik ben Stéphanie de Geus en ik geloof dat iedereen zijn eigen e-mailmarketingfunnel kan maken. Ja óók het technische stuk.

Ik maak sinds 2000 websites, en werkte in 2016 als technische support voor ConvertKit. Daar leerde ik alle kneepjes van het maken van een goede funnel. En dankzij mijn jarenlange ervaring als journalist en copywriter weer ik hoe je goede emails schrijft.

Ik heb ondertussen geholpen waaronder Vrije Meid, Snappr, Charlotte van 't Wout, Omarm Groningen en nog vele anderen.

Lees hier meer reviews van mijn blije klanten >>

+
Klanten geholpen
+ jaar
Technische ervaring
+ jaar
Journalistiek & copywriting ervaring

E-mailmarketing moeilijk? Jij kan dit 🔥

Ik weet dat je e-mailmarketing van jezelf eigenlijk niet eng zou mogen vinden, dit kan ik toch? Maar om daarvoor moet je de (on)mogelijkheden van e-mail marketing goed begrijpen. Het probleem is dat je niet weet waar te beginnen en daardoor voel je je overwhelmed.

Ik geloof dat als je weet hoe het werkt, de systemen ook voor jou te snappen zijn! Ik heb het afgelopen jaar daar al meer dan 60 ondernemers persoonlijk bij mogen helpen. Om je stap-voor-stap te helpen heb ik Van A tot Funnel gemaakt.

Elke video neemt je aan de hand mee door de stappen zodat jij aan het einde een goed werkende funnel hebt. Zonder de weg kwijt te raken.

Deze ondernemers gingen je voor

Screenshot 2021-02-27 at 14.23.40
Suzanne van Duijn - Vrijemeid

Ik kan Stephanie aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij automatiseren, mailfunnels en alle technische aspecten die bij het online ondernemerschap komen kijken. Inmiddels werken we alweer een half jaar samen en wil ik Stephanie niet meer kwijt!

Picture 1
Linda van Herwaarden-Steenman - Gripeffect

Als een berg zag ik op tegen het starten van het bouwen van mijn funnel. Waar begin in hemelsnaam en hoe werkt het systeem. Stephanie heeft mij in één sessie de richting, de uitleg, en de motivatie gegeven waardoor ik weer zin heb om dit verhaal op te pakken. Helemaal wetende dat ik, als ik ergens tegenaan loop, gewoon bij haar terecht kan!

GRATIS masterclass: Beginnen met e-mailmarketing

gratis_masterclass

Leer de basis van jouw e-mailmarketingfunnel in 17 minuten en ga direct aan de slag zonder overwhelm.