Een momentje voor jezelf in december

Doe mee aan de GRATIS Journal adventskalender voor ondernemers

Tijd voor jezelf

Elke dag een schrijfopdracht

Refelecteer op 2023

Elke dag schrijfopdracht in je inbox

December is een drukke maand waarin we allemaal wel een momentje voor onszelf kunnen gebruiken. Ook al is het maar een kwartiertje. Om je daarmee te helpen, heb ik voor jou de Journal Adventskalender gemaakt.

Het is ook het moment om te reflecteren op 2023 en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Door te journallen creëer je inzicht, maar zorg je ook voor verse content voor al je kanalen, zonder dat het je veel extra tijd kost. Want we hebben het in december allemaal druk, of niet?

Zo werkt het: 24 dagen lang krijg je een schrijfopdracht direct in jouw inbox. Zo kan je je dag schrijvend starten en met rust in je hoofd aan je dag beginnen. 

We zijn al begonnen, maar je krijgt de kick off gewoon alsnog in je inbox.

Wat levert het me op?

1

Het is een superfijne manier om je hoofd leeg te maken. Als ondernemer heb je altijd 1000 dingen te doen die je soms even van je af moet schrijven.

2
Het is de manier om content ideeën te vinden. Voor iedereen die denkt: ik weet niet waar ik over moet schrijven. Elke dag (of regelmatig journallen helpt hierbij.
3
Als je denkt, 'ik kan niet schrijven'. Dan is journallen voor jou. Door journallen geef je jezelf toestemming om 'niet perfecte' teksten te schrijven. Daardoor ga je creatiever en authentieker schrijven.
Stephanie websize-1026

Wat krijg je?

1-24 december elke dag een schrijfopdracht in je inbox om 6.00 's ochtends

Twee live sessies (op 1 en 24 december) incl replay

Een Faceboekgroep waarin ik regelmatig live ga en waar je je vragen over journallen kunt stellen

Een journallen introductie zodat jij op 1 december klaar bent voor de start

En... je maakt kans op een echt cadeautje ter waarde van €50 euro!

Wat de deelnemers van vorig jaar zeiden

journal_adventskalender3
journal_adventskalender
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

journal_adventskalender2

Schrijf je in en ontvang elke dag jouw schrijfopdracht

De journal adventskalender is nu gesloten en je kan je niet meer aanmelden. Wil je je echt nog mega graag aanmelden, neem dan contact op, dan kunnen we het regelen.

F.A.Q.