Creëer moeiteloos authentieke content

Gebruik jouw journal als tool om je business te ondersteunen

Creëer moeiteloos authentieke content

Gebruik jouw journal als tool om je business te ondersteunen

Stephanie websize-1024

Creëren met rust in je hoofd

Schrijf retegoeie content

Nooit meer 'geen inspiratie'

Ja maar, ik kan niet schrijven

Die knipperende cursor op je scherm staart je aan als een vijand die je uitlacht. Waarom gaat het anderen zo makkelijk af en moet het bij jou uit je tenen komen? Dit moet ik toch ook gewoon kunnen.

Dus je stelt je e-mails en content maar weer uit. Dat komt later wel, als je inspiratie hebt. Maar.... die inspiratie komt nooit en voor je het weet is het maanden geleden dat je een mail hebt gestuurd of content op social media hebt gepost.

Creëer authentieke content met jouw journal

Schrijven is een spier die je moet trainen. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het gaat. Ik geloof dat je met journallen je e-mails next level gaat krijgen. In deze training neem ik je stap-voor-stap mee en leer ik je een techniek die je de rest van je leven goede content oplevert.

Want het schrijven van content mag gewoon ook makkelijk zijn. En dat is ook voor jou haalbaar.

Stéphanie de Geus van Story Sparks
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Journallen voor ondernemers

Stap-voor-stap video's waarin ik je de techniek uitleg

Ontdek jouw stem en schrijf moeiteloos content voor social media en jouw e-mails

Krijg meer rust in je hoofd door dagelijks te journallen zonder dat het voelt als 'dat ook nog moet'

Ontwikkel een journal routine die je dagelijks tijd, rust en ruimte oplevert

Ontdek verhalen, dromen en doelen door ongestoord ruimte voor jezelf te nemen

Schrijf je in voor de wachtlijst

Door je in te schrijven op de wachtlijst heb jij de mogelijkheid
om gebruik te maken van de early bird prijs!

F.A.Q.

Waar wacht je nog op, dit gaat je content veranderen