Online cursus: Journalen voor ondernemers

Leer journalen inzetten als tool om sneller ideale klanten aan te trekken en zodat je veel meer plezier in schrijven krijgt

Online cursus: Journalen voor ondernemers

Leer journalen inzetten als tool om sneller ideale klanten aan te trekken en zodat je veel meer plezier in schrijven krijgt

Stéphanie-031

Meer reacties op je content

Jouw ideale klant aantrekken

Nooit meer 'geen inspiratie'

"Wow, heb ik dat geschreven?"

Ontdek dat je wel degelijk kunt schrijven

Je hersenspinsels ga je toch niet met iedereen delen? Nee hoor! Dat hoeft ook niet. In deze cursus leer je om content onderwerpen te zien en te herkennen. Je hoeft niet alles te plaatsen. Je leert hoe je jouw goede ideeën kunt 'vangen' om vanuit daar content te ontwikkelen!

Ontwikkel een laagdrempelige,
dagelijkse routine

In een tijd waar alles razendsnel gaat gaan we nogal eens voorbij aan onze belangrijkste resource: onszelf. Om bij mijn authentieke stem te komen, ben ik al jaren aan het journalen. Ik leer je hoe je daar de tijd voor maakt. Dit kan al vanaf slechts 10 a 15 minuten per dag!

Ervaar rust in het ontwikkelen van jouw content

In een digitale wereld waar alles snel gaat, hollen we onszelf voorbij. Appje hier, mailtje daar, de telefoon gaat, de kinderen moeten opgehaald worden. Je wilde eigenlijk ook nog AAN je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf. Journalen brengt je terug naar de kern.

Vind je schrijven ook zo rot?

Je weet dat het moet, maar juist daardoor ga je veel te veel in je hoofd zitten. Verkrampt, geforceerd en gefrustreerd stuur je dan toch maar dat mailtje of die post. Terwijl je wel voelt dat het niet jouw authentieke stem is. Of erger: je stuurt gewoon maar weer niets...

  • Je bent bang dat je alleen maar 'troep' schrijft. Want jij denkt nog steeds dat je gewoon niet kan schrijven. Dus dat wil toch niemand lezen?
  • Je blijft hangen in: Wat voor boekje is geschikt voor journalen? En welke pen kies je?
  • Je hebt geen inspiratie. Niks te vertellen. Je kan toch niet schrijven en denkt: "laat dan maar".
  • Content schrijven voelt als een moetje. Je gaat er voor zitten en dan 'moet je' inspiratie hebben, maar er komt niets.
Stéphanie-040
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

Anita Schelling

astrid geerlings

Stéphanie triggerde me ooit door te zeggen dat iedereen kan leren schrijven, dat het een spier is die je moet oefenen. Dat wilde ik natuurlijk leren!

'Journallen voor ondernemers' helpt je echt die spier te oefenen. Het is een training met voorbeelden uit de praktijk en een goede balans tussen tekst, video's en opdrachten.

Doordat we tijdens de Q&A's samen journallen kan je direct vragen stellen over dat waar je tegenaan loopt.

Astrid Geerlings

1665231463252

De training van Stéphanie is geen standaardtraining van hoe het zou moeten. Ik krijg de ruimte, en ik word uitgedaagd om met mijn schema en mijn overtuigingen aan de slag te gaan om daadwerkelijk te gaan journalen op een manier die bij mij past. Echt heel fijn! Tijdens de 1-op-1 sessie was er alle ruimte om naar mijn struggels te kijken met het schrijven en toen vielen er behoorlijk wat kwartjes. Dank Stéphanie.

Wendy Tijhuis

Schrijven kan je leren

Ik heb ontdekt dat je door te journalen veel makkelijker, beter, sneller én converterender kan schrijven.

Schrijven is een spier die je kan trainen. Door te journalen train je deze spier sneller en makkelijker.

Schrijven kan je LEREN. 

En dat doe je alleen maar door het te doen.

Door op je bek te gaan. Door troep te schrijven. En vooral door niet op te geven.

Veel ondernemers doen dit niet en dat is doodzonde. Ze zijn vooral bezig met bereik creëren en denken: als ik maar genoeg bereik en volgers heb, dan komen die klanten wel.

Maar wat heb je aan bereik zonder goed verhaal?

Niets.

Je moet eerst goed worden in schrijven en daarmee leren klanten aantrekken en verbinden. En dan kun je zelfs met 50 volgers al heel veel klanten aantrekken.

Door te journalen ging een klant van 30% open rate op haar e-mails, naar 60%. En van een klikpercentage van 1% naar ruim 10%!

Als je NU in die skill investeert heb je daar in al je jaren als ondernemer alleen maar profijt van.

Wat Celine van de cursus vond

Stéphanie-106

Dit kan je verwachten: Journalen voor ondernemers

  • Hoe begin je met journalen voor jouw bedrijf? En wat levert het je nou echt op?
  • Zo ontwikkel je een dagelijkse routine, die er voor zorgt dat je dagelijks inspiratie hebt voor content.
  • Spelen en ontdekken, ook jij kan schrijven!
  • Ideeën vangen, leer schrijven voor je content, zodat je nooit meer vastzit tijdens het schrijven.
  • Journalen als reflectie tool inzetten zodat je makkelijk kan inchecken bij jezelf en je echt aan de juiste dingen blijft werken.

Bonus: 4 replay's van Q&A's om terug te kijken, opname van de workshop journalen, voorbeeld van een journal routine en een prachtige meditatie die je op weg zullen helpen.

Investering: €111,- (excl BTW)

Jouw investering

€111,-

ex. BTW

Zelfverzekerd content ontwikkelen

Meer reacties op je content, vanuit de juiste doelgroep.

Leer denken op papier. Zo krijg je duidelijk waar je naar toe wil. En of je op het goede pad bent.

'Vang' content ideeën uit jouw journals vol hersenspinsels.

Schrijf authentiekere content. Laat jouw stem doorklinken.

Maak schrijven makkelijker en leuker

Meer vrijheid en rust in je hoofd. Ruimte voor bedrijfsgroei.

Wacht even voor je denkt: dan moet ik dan mijn dagboek met iedereen delen?

Niet alles wat je in jouw journal schrijft, hoeft de buitenwereld te lezen! Het andere wat ik vaak hoor is dat mensen niet verder komen dan 'dagboek' schrijven. Is dat erg? Nee, want als je elke dag 'dagboek' schrijft, ben je nog steeds schrijven aan het oefenen, waardoor je nog steeds beter leert schrijven.

Hoe ik dat weet? De afgelopen 23 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als copywriter tijdens mijn journalistieke carrière. Zo was ik onder meer enkele jaren hoofd- en eindredacteur bij Simply Cards & Papercraft, Get Stamping en Fantasyboeken.org.

Daarnaast heb ik reeds 10 jaar ervaring in de (e-mail) marketing wereld. De afgelopen 15 jaar heb ik zelf al meer dan 100 journals volgeschreven. En een deel daarvan ook weer verbrand 😉

Ik maak al jaren gebruik van Journalen als tool om op onderscheidende en effectieve wijze, impactvolle content te ontwikkelen. Dit ga je zelf leren inzetten voor jouw bedrijf.

Stéphanie-076

Vele bladzijden vol geschreven

Vele pennen leeg gemaakt

+ jaar
Ervaring als copywriter
+ jaar
Ervaring met e-marketing
+ jaar
Ervaring als hoofd- en eindredacteur
+
Journals volgeschreven in de afgelopen 15 jaar

Ja maar, ik kan niet schrijven...

Ik weet dat je zichtbaar wil zijn als ondernemer. Om dat te kunnen heb je een journal cursus nodig! Het probleem is dat je er zelf van overtuigd bent dat je niet goed kan schrijven. Wie zit er nou op jouw verhalen te wachten?

Je raakt er door gefrustreerd. Want je snapt heus wel dat zichtbaarheid belangrijk is voor je bedrijf. Ik geloof dat iedere ondernemer een verhaal heeft dat verteld mag worden.

Maar ik snap ook hoe het voelt wanneer je misschien net een paar keer te vaak hebt gehoord dat je niet kan schrijven. Of je jezelf dit nu wijsmaakte of dat iemand anders het tegen je zei. Je bent erdoor van jezelf verwijderd geraakt en gaan schrijven voor je bedrijf 'zoals het hoort'. Of je bent een soort copycat geworden van anderen. Maar toch merk je dat het niet voor je werkt. Logisch ook, want het is niet authentiek, het is niet jou. En mensen voelen dat.

Dat is waarom ik al honderden journals vol heb geschreven. Om mijn authentieke stem te vinden. En vervolgens de beste ideeën uit mijn journals, te gebruiken voor mijn content!

Dus, meld je vandaag nog aan voor de no-brainer prijs van €111.

Zo kan je stoppen jezelf wijs te maken dat je niets te vertellen hebt. En in plaats daarvan je bedrijf laten groeien met jouw authentieke verhaal.

F.A.Q.

Waar wacht je nog op, dit gaat je content veranderen!