Alles wat je moet weten als Online Ondernemer

leer je tijdens het gratis Online Ondernemen Summit op 12 en 13 april

Als online ondernemer komt er zoveel op je af. Je moet niet alleen goed zijn in je vak, maar ook in marketing, iets van techniek snappen, goed overkomen op foto en video, opvallen tussen je concurrenten en dan ook nog georganiseerd werken🤯

Laten we eerlijk zijn dat is gewoon HEEL VEEL. Tijdens het gratis Online Ondernemen Summit krijg je praktische tips om het online ondernemen makkelijker te maken waardoor je met gemak klanten aantrekt die echt bij je passen.

Van marketing tot plannen, van taken organiseren tot mensen inhuren en goed op de foto staan. Twee dagen lang duiken we in alles wat jij nodig hebt als online ondernemer. Zodat jij succesvol leert ondernemen en (nog) meer superleuke klanten aantrekt!

Ben jij er bij?

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Ondernemen is een vak. Om echt succesvol te worden moet je het online ondernemersvak leren

Want heel eerlijk: je gaat het niet meer redden met af en toe een leuke foto op Instagram over wat je doet en hoe je iemand kan helpen.

Zeker niet als je verwacht dat de klanten dan wel gewoon komen. Meer dan 80% van je volgers ziet het niet eens, omdat het algoritme om te huilen is. Of het raakt ze niet genoeg om actie te ondernemen.

En laten we het vooral niet hebben over de zee aan concurrenten waar je je in begeeft. Hoe zorg je dat je opvalt tussen al die anderen die hetzelfde doen als jij?

Om een succesvol online ondernemer te worden heb je heel veel verschillende petten nodig. Het gaat niet meer alleen om goed zijn in je vak. Het gaat ook om een goede ondernemer zijn, de juiste mindset hebben en weten wanneer je iets uit handen moet geven.

En dat is overweldigend. Zeker als startende online ondernemer. Waar moet je in  @&!$#^% beginnen?!

Ik snap dat je er van schrikt. Toen ik, Stéphanie de Geus, begon met online ondernemen had ik geen idee waar ik aan begon. Maar online ondernemen kan je leren. Sterker nog je hebt zo ontzettend veel kansen! Met de juiste tips, goede marketing en een portie doorzettingsvermogen zit je op het juiste spoor.

En ik wil dat jij het redt als online ondernemer. Dat jij moeiteloos meer klanten kan aantrekken en niet elke maand hoeft te denken hoe je nu weer je rekeningen gaat betalen.

Daarom organiseer ik op 12 en 13 april het gratis Online Ondernemen Summit. Samen met 12 inspirerende sprekers gaan we aan de slag om te zorgen dat jij de basis hebt om een succesvol online ondernemer te worden.

Dit krijg je als je je aanmeldt

  • 12 inspirerende sprekers die samen alle aspecten van het online ondernemen bespreken
  • Live online kick-off op Zoom op woensdag 12 april van 10.00-11.00
  • Live online afsluiting op Zoom op donderdag 13 april van 14.00-15.00
  • Een gratis e-book direct in je inbox om gelijk aan de slag te gaan met e-mailmarketing
  • Toegang tot de besloten Facebookcommunity waar je kunt netwerken met andere ondernemers
  • Op 12 en 13 april komen om 9.00 de nieuwe sessies online. Elke dag komen er 6 sessies vrij en heb je 24 uur toegang tot die sessies (je krijgt de optie om onbeperkt toegang te kopen)

Van aanklooien naar succes verhaal

In 2014 kwam ik terug uit Engeland na twee jaar gewerkt te hebben als hoofd- en eindredacteur. Grootse plannen: ik ging reizen als freelance journalist.

Alleen ik had ik geen idee wat ik aan het doen was. Na heel veel dingen uitproberen heb ik nu gevonden waar ik EN heel goed in ben EN wat ik super leuk vind. Maar om daar te komen moest ik eerst leren online ondernemen.

Dat ging met ups en downs. In en uit loondienst. In en uit de bijstand en een burn-out. Om uiteindelijk te komen waar ik nu sta. Een rugzak vol ervaringen en een drive om jou te helpen sneller te komen bij jouw dromen en doelen.

Daarom is dit Online Ondernemen Summit helemaal gratis. Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen nog betere online ondernemers te worden. Waar ik vroeger kon blijven hangen in concurrentie-denken, weet ik nu: hoe meer mensen doen waar ze echt gelukkig van worden, hoe beter en mooier de wereld wordt. Want de wereld heeft ondernemers zoals jij nodig.

Kick-off 12 april

Tijdens de kick-off gaan we kijken naar de basis van online ondernemen. Wie help je? Wie is je ideale klant?

Want je kan nog zo goed zijn in je vak. Als je niet weet voor wie je het doet en waarom, dan ga je het niet redden.

Ook als je nu zegt 'Dat weet ik al', is het toch belangrijk om regelmatig in te checken en jezelf te vragen: 'Help ik nog wel de mensen die echt bij mij passen?'

Afsluiting 13 april

De afsluiting is een live online workshop waarin ik je de basis leer om kneitergoede content te schrijven die verkoopt en authentiek is. Zonder dat het uit je tenen moet komen. Je hoeft hierdoor nooit meer bang te zijn voor 'geen inspiratie'.

Want schrijven kan je leren. Verbindende verhalen schrijven kan je leren. Daar gaan we in deze workshop mee beginnen.

Hier wil je echt live bij zijn!

Stéphanie de Geus van Story Sparks

De sprekers

celine de meersman_2

Celine de Meersman

Als hoogsensitief persoon kan het heel moeilijk zijn om goed grenzen te stellen en te ondernemen. Celine bewijst dat hoogsensitiviteit je kracht is waardoor je nog beter kunt ondernemen. Ze deelt hoe zij dat doet en haar beste tips die jij meteen kunt toepassen.

Chanthal hagedoorn

Chanthal Hagedoorn

Als ondernemer is een optimale mindset belangrijk. Het is de basis van het goed uitvoeren van je strategie. Zeker als je onderneemt vanuit een missie die vanuit je hart komt. Chanthal heeft in haar 12 jaar ondernemerservaring honderden ondernemers geholpen met het bouwen van een sterke business en vertelt jou hoe mindset, leiderschap en strategie zo goed mogelijk met elkaar kunnen samenwerken.

Claudia Allianne

Claudia Allianne

TikTok, Reels, Podcasten en Instagram. Wat werkt wel, wat werkt niet? En hoe zorg je dat je snel leuke content blijft maken? Claudia groeide de afgelopen twee jaar sterk in volgers op Instagram en sindskort ook flink op TikTok. Ze heeft super veel geëxperimenteerd en deelt haar tips met je die je zelf direct kunt toepassen.

Daniela Previti

Daniela Previti

Astrologie zweverig? Helemaal niet! Daniela legt op een super praktische manier uit hoe je als ondernemer gebruik kan maken van astrologie, en nee: dat is niet het lezen van de horoscoop in de krant. Inmiddels runt Daniela een super succesvol bedrijf op basis van astrologie en heeft ze een populaire podcast met ruim 10k downloads.

Eline Klaver

Eline Klaver

Als marketing- en businesscoach gelooft Eline er in dat niemand anders jouw gevoel en passie in je marketing kan overbrengen dan jijzelf. Van “dit-is-hoe-het-moet”-marketing naar het vinden van een manier die bij jou én je klanten past. Eline begon als student met ondernemen en heeft inmiddels super veel klanten geholpen met hun marketing.

Jessy_oudeman_3

Jessy Oudeman

Je kent Jessy misschien van Happy Rich Millennial waar ze blogt over het managen van geld. Sinds vorig jaar coacht ze startende ondernemers. Jessy gooide haar leven om en woont nu als online ondernemer in Portugal waar ze startende ondernemers helpt om een leven en een bedrijf te bouwen wat echt bij hun past.

Katinka_reiss

Katinka Reiss

Als spreker en stemcoach helpt Katinka jou om je stem in te zetten tijden het verkopen van jouw producten en diensten. Met simpele oefeningen laat ze zien hoe je meer en blijvend impact maakt.

Katinka coacht inmiddels ondernemers zoals Tineke Zwart en laat zien dat je ook online kunt ondernemen met een niet standaard online vakgebied.

Lynn van wonderen

Lynn van Wonderen

Wil je weten wanneer het tijd is om nou eens echt een VA in arm te nemen? En wat soort VA heb je nodig? Met de tips van Lynn weet je zeker dat je de juiste dingen op het juiste moment uitbesteed.

De afgelopen jaren heeft ze ontzettend veel ondernemers geholpen door de juiste mensen op de juiste plek te zetten en werk uit handen te nemen.

marieke van dulmen

Marieke van Dulmen

Online draait alles om beeld en foto's en een foto is meer dan alleen een mooi plaatje. Het is onderdeel van je verhaal. Daarom brengt Marieke de missie, visie en kernwaarden van ondernemers in beeld.

Marieke heeft heel veel ondernemers op de foto gezet en deelt tips met jou om beter op te foto te komen. Ook als je zelf je foto's maakt met je mobiel.

Mariska_roestenburg

Mariska Roestenburg

Wil jij slimmer en efficiënter werken en orde in de chaos van taken en mails scheppen? Dan mag je het sessie met Mariska niet missen. Hierin leer je de basis van een systeem dat voor jou werkt.

Mariska leerde haar collega's efficiënter werken en helpt nu ondernemers met het inrichten van een systeem dat voor hun werkt.

Trui Rubbrecht Online Cusrus

Trui Rubbrecht

Als online ondernemer zijn er zoveel mogelijkheden! Trui helpt ondernemers van uurtje factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel. Zo kan je blijven groeien zonder harder te werken en creeer je vrijheid voor jezelf.

Trui heeft bij veel ondernemers mee mogen kijken. En na haar burn-out gooide ze het roer om en coacht nu startende ondernemers.

Wilma_tuk

Wilma Tuk

Hoe vind je een balans tussen je proces, people en plan? Wilma heeft er een systeem voor gevonden die je tijd scheelt!

Wilma heeft 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en zet dat nu in om ondernemers te helpen hun processen op zijn plek te hebben zodat hun onderneming voor hun werkt.

F.A.Q.