Als ondernemer moet je alles doen; de administratie, klantenservice en vaak ben je ook je eigen tech support. Vanaf nu heb je mij!

Jij bent...

Een ondernemer met een super product of dienst, maar er zijn gewoon niet genoeg uren in de dag. En je hebt gewoon geen tijd om je ook nog eens bezig te houden met de technische aspecten van je business.

Jij voelt...

Dat je meer uit je marketing en bedrijf kunt als je het ook technisch voor je kan laten werken. Zonder rompslomp, en zonder dat je in nóg iets moet verdiepen.

Je wilt...

Gewoon mooie dingen maken en impact maken en weken dat je bedrijf gewoon loopt. En je wilt graag verder groeien zonder dat het je extra werkt kost.

Samen gaan we...

Zorgen dat jouw bedrijf automatisch loopt, dat alle systemen met elkaar praten en dat alles voor jouw klanten naadloos op elkaar aansluit.

Ik ga voor jou...

Alles naadloos op elkaar aansluiten. En ik ben jouw persoonlijke helpdesk. Zo weet je zeker dat je nooit grijze haren krijgt van de technische aspecten van jouw bedrijf.

Ik werk met...

Mailblue/Active Campaign, Convertkit, Mailerlite, Zapier, WordPress, WooCommerce, Learndash, Kajabi, Webinargeek, Plug & Pay, The Huddle en nog veel meer

Stéphanie de Geus van Story Sparks

Jouw bedrijf op rolletjes, zonder grijze haren

Strippenkaart voor die extra checks

€425
  • 5 uur tech support - in te zetten waar jij het nodig hebt
  • 2 maanden geldig

Got you covered strippenkaart

€850 Meest gekozen!
  • 10 uur tech support - in te zetten waar jij het nodig hebt
  • 3 maanden geldig

Trusty sidekick strippenkaart

€1199
  • 15 uur tech support - in te zetten waar jij het nodig hebt
  • 3 maanden geldig
eerste_hulp_bij_emailmarketing_site

Gratis e-boek: Help techniek! Eerste hulp bij e-mailmarketing