Het is nu klaar met dat eeuwige 'ik kan niet schrijven'...

Trek consistent ideale klanten aan door authentieke content

Jouw kickstart om eindelijk te beginnen met schrijven, zelfs als je denkt dat je niet kunt schrijven

Daarom heb ik de training Trek klanten aan door authentieke content gemaakt. Ik heb al mijn kennis in deze training gestopt. Omdat ik gewoon echt wil dat jij nu beter gaat leren schrijven. Niet morgen. Niet over een week. Dat is ook de reden dat ik de training belachelijk goedkoop heb gemaakt, echt een no-brainer. 

Voor maar €27 excl. BTW krijg je een hele bak oefeningen en tips die je er dagelijks bij kunt pakken als je even vastloopt.

Stéphanie-052

Alles valt of staat met goede content.
Soms zit een koopbeslissing in 1 woord of zin.
Schrijven is een vak. Schrijven kan je leren.
Sterker nog, schrijven moet je leren.

Ja maar, ik kan niet schrijven

“Ik heb niet zo’n spannend leven.”
“Bij mij gebeurt er nooit iets.”
“Dan zie ik al die mooie verhalen bij andere ondernemers en dan denk ik: ja, maar dat kan ik helemaal niet.”
“Als ik iets schrijf wordt het altijd zo’n onsamenhangend geheel.”

Maar ook:
“Ik krijg altijd te horen dat ik dt-fouten maak.”
“Dit wil toch echt niemand lezen.”

En natuurlijk de meest gehoorde:
"Ik kan niet schrijven."

Hoe harder je roept dat je niet kan schrijven. Hoe meer het waar wordt.

Je kan het toch niet. Dus waarom zou je het dan proberen?

Hoe harder je roept dat je niet kan schrijven. Hoe minder je het gaat proberen. Het wordt een soort schild. Een badge of honour: Ja, maar IK kan niet schrijven.

Schrijven is een spier die je kan trainen.

Schrijven kan je leren.

Sterker nog schrijven MOET zelfs je leren.

En dat doe je alleen maar door het te doen.

Nou hoor ik je denken: Ja maar ik heb er geen tijd voor. Het is niet dat je er geen tijd voor hebt, het is dat je er geen prioriteit van maakt. Het is nu niet leuk omdat je er niet goed in bent.

Dat kost je iets. 

Je bent nu aan het schrijven, maar er komen geen klanten uit.

Of je bent niet aan het schrijven, dat scheelt je tijd. Maar daardoor komen er dus helemaal geen klanten.

Content moet eigenlijk jouw #1 prioriteit zijn

Maar wat in 2014 werkte, werkt nu niet meer. Gratis kennis delen is nog steeds belangrijk, maar het gaat meer over jouw visie. Tipslijstjes kan iedereen voor je maken (of Chat GPT, helemaal makkelijk), maar het gaat om jouw visie en jouw persoonlijkheid.

Eigenlijk gaat het tegenwoordig niet meer om wat je doet. Maar wie je bent. En daar moet je zichtbaar voor (durven) zijn. Goede content gaat je daarbij helpen. Sterker nog: goede content is het allerbelangrijkste wat je voor je bedrijf kunt doen.

En het is ook iets wat je vanaf moment 1 een prioriteit wilt maken. Zelfs eigenlijk nog voor je start.

Ook als je denkt dat je niet kan schrijven. Ook als je denkt dat je geen verhalen te vertellen hebt. En ook als je denkt dat je liever niet in de spotlight staat en dat je werk voor zich spreekt.

Ja, je moet gewoon goed zijn in je vak.

EN je moet goed zijn in ondernemen. Een onderdeel daarvan is je podium pakken.

Marieke10027A-5-web-200x300

Marieke Frankema

Het is heel fijn werken met Stéphanie. Ze staat open voor jouw ideeën en weet er altijd zodanig een swing aan te geven dat ze nóg beter worden, nóg meer impact gaan hebben en nóg gestroomlijnder worden, waardoor je veel verder komt dan je ooit had gedacht. Een liefdevolle schop onder je ** kan ze goed geven, maar vooral ook het geloof in jezelf, in je kracht en in wat jij allemaal kan bereiken is wat Stéphanie je geeft. Zonder haar coaching was ik nooit gekomen waar ik nu ben!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anita Schelling

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

astrid geerlings

Astrid Geerlings

Stéphanie triggerde me ooit door te zeggen dat iedereen kan leren schrijven, dat het een spier is die je moet oefenen. Dat wilde ik natuurlijk leren!

'Journallen voor ondernemers' helpt je echt die spier te oefenen. Het is een training met voorbeelden uit de praktijk en een goede balans tussen tekst, video's en opdrachten.

Doordat we tijdens de Q&A's samen journallen kan je direct vragen stellen over dat waar je tegenaan loopt.

shyanne nagtegaal

Shyanne Nagtegaal

Ik heb na een winactie een gesprek gewonnen met Stéphanie; wauw, wat geeft zij een waarde weg! Stéphanie is een heel fijn persoon om mee te praten. Ik voelde mij snel op mijn gemak. Ze denkt kritisch met je mee, stelt de goede vragen en daarnaast is er ook ruimte voor een grapje en een lach. Na het gesprek zat ik weer bomvol inspiratie om met een nieuwe kijk op mijn content aan de slag te gaan. Ik heb praktische tips en tools gekregen waarmee ik direct aan de slag kan. Ik ben weer anders gaan kijken en denken doordat zij mij bewust heeft gemaakt. Dankjewel!

Jou leren schrijven is mijn missie

Afgelopen jaar heb ik heel erg nagedacht over mijn missie. Wat kom ik hier doen? Wat kom ik brengen? En ik kom steeds weer op hetzelfde uit. Ik wil gewoon dat jij gaat schrijven. Dat jij content gaat delen die recht uit je hart komt. Dat jij jouw unieke verhaal gaat delen om zoveel mogelijk mensen te helpen.

En het maakt me geen reet uit of je dat met mij gaat doen of met iemand anders. Zolang je je verhaal maar gaat delen. Om die eerste stap echt zo belachelijk simpel mogelijk te maken heb ik de training Trek klanten aan door authentieke content gemaakt.

Voor maar €27 excl. BTW krijg je een hele bak oefeningen en tips die je er dagelijks bij kunt pakken als je even vastloopt. Het zijn korte video’s van max. 10 minuten per video met concrete oefeningen en praktische tips. Dus je kan makkelijk en snel een lesje pakken voor je aan het schrijven gaat, je houdt namelijk onbeperkt toegang.

Je kan de training gebruiken voor al je content. Dus voor e-mailmarketing, maar ook voor LinkedIn posts, Instagram, en zelfs als basis voor TikTok video’s. Want goede content, of het nou video of geschreven content is, heeft allemaal één basis: goede verhalen.

Stéphanie-143

In deze training ga je ontdekken:

  • Hoe je het beste een tekst opbouwt, dit doet 90% van de ondernemers fout!
  • De woorden en zinsconstructies die je wilt vermijden omdat ze gewoon echt niet werken
  • Hoe je ervoor zorgt dat je nooit meer zonder inspiratie zit
  • Hoe je ervoor zorgt dat je je niet laat tegenhouden door stemmen in je hoofd
  • Dat schrijven echt leuk kan zijn
  • De meest gemaakte fouten in content
Stéphanie-046

Ik ben Stéphanie de Geus en ik heb de afgelopen 23 jaar veel ervaring opgedaan als copywriter tijdens mijn journalistieke carrière. Zo was ik onder meer enkele jaren eindredacteur bij Simply Cards & Papercraft, Get Stamping en Fantasyboeken.org.

Daarnaast heb ik reeds 10 jaar ervaring in de (e-mail-)marketing wereld. De afgelopen 3 jaar heb ik vanuit Story Sparks al meer dan 60 ondernemers geholpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van hun funnels.

Zo werkte ik voor Charlotte van ’t Wout, Vrije Meid, Daniela Kura, Snappr, Elfin (voormalig FIRE for Women), Tulalife en nog vele anderen.

Hierbij maak ik gebruik van journalen als tool om op onderscheidende en effectieve wijze, impactvolle e-mails te ontwikkelen. Dit ga je zelf leren inzetten voor jouw e-mails.

Ik heb al heel veel klanten geholpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van hun funnels.

download
Screenshot 2020-02-03 at 19.43.34
Screenshot 2021-04-21 at 15.28.45
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.36.46
snappr-header-wit-300x84
cropped-Vrije-Meid-header-2
Daniela Kura - Logo - RGB zwart
Devi Yoga kim de regt

Kim de Regt

Haar coaching, benadering, invalshoeken prikkelen me. Het daagt me uit. Op subtiele, leuke, confronterende en motiverende wijze zorgt het ervoor dat ik me blijf ontwikkelen. Waardoor ik het vertrouwen in mezelf hou om door te blijven gaan, in deze nieuwe wereld van content schrijven en mailfunnels.

Op de momenten dat ik vast zit in mijn hoofd, onzeker wordt, weet ze exact de vinger op de zere plek te leggen. Biedt ze oplossingen. Tegelijkertijd houdt ze de verantwoordelijkheid bij mij.

Ik zou onze samenwerking het best beschrijven als:

Ze staat naast me. Loopt me mee. Kijkt met me mee op het pad dat ik beloop. Ze is er voor me, maar houdt niet mijn handje vast. Ze leert om het zelf te doen, en op de momenten dat ik wel even houvast nodig heb, is ze er. Ze is betrokken bij mij en mijn business.

Ze is een professioneel. Heeft verstand van zaken. Ook van de branche waarin ik werkzaam ben. Holistische branche. Haar werkwijze is secuur en adequaat. Bijv: in het beantwoorden van mails, nakijken van content, appjes sturen. Plannen van afspraken, replays toesturen, en vragen beantwoorden.

Inspiratiemotor Xandra Koops - kleur - 72 dpi voor gebruik website - Saskia Jans-25

Xandra Koops

Nieuwsbrieven schrijven was niet mijn hobby. En dat is nog zacht uitgedrukt. Met lichte tegenzin keek ik een online workshop van Stéphanie terug en daar werd mijn nieuwsgierigheid al door geprikkeld. De deelnemers gingen enthousiast aan het schrijven. Heel voorzichtig ben ik ook aan de slag gegaan. Pas na de verrassing die ze mij stuurde met de post snapte ik echt wat de bedoeling was. Ik heb een lijst met onderwerpen gemaakt en ben daarna gewoon begonnen. Telkens kreeg ik liefdevolle, maar strenge feedback terug. Langzaam kreeg ik steeds meer plezier in het schrijven. Juist omdat ik wist dat Stéphanie er met haar kritische blik doorheen gaat, maakte dat ik nu heel vrij durf te schrijven.

Van iemand met een hekel aan nieuwsbrieven, ben ik nu een enthousiaste schrijver geworden! De nieuwsbrieven vliegen mijn toetsenbord uit en de eerste resultaten hiervan zijn ook al duidelijk zichtbaar.

Zet die stap, pak je podium

En nu is het de beurt aan jou. Zet die stap, pak je podium.

Laat je niet langer tegenhouden door de verhalen en excuses in je hoofd.

Je hebt de magie. De elementen om dingen op jouw manier te doen.

Bang dat je niet kan schrijven? Kan je leren. Ga ik je leren.

Bang dat je niet kan ondernemen? Kan je leren. Ga ik je leren.

Bang dat het weer mislukt? Als je de stap niet waagt, weet je zeker dat je stil blijft staan.

Dus ben jij klaar voor die volgende stap?

Stéphanie-100

F.A.Q.

Waar wacht je nog op, het is tijd om te investeren in deze lifeskill