Mijn favoriete tools

Mijn favoriete tool die jij kunt gebruiken om jouw content- en e-mailmarketing, eigenlijk je hele leven beter en leuker te maken.
Op deze manier raak je nooit meer iets kwijt en weet je zeker dat jij altijd jouw beste verhaal vertelt.

Mailblue

Verreweg de meeste gebruikte e-mailmarketingsoftware. Heb veel klanten hiermee mogen helpen, het koppelt fijn met de meeste systemen en je hoeft niet dubbel te betalen voor mensen die zich meerdere keren inschrijven.

Meld je aan voor Mailblue

ConvertKit

Een multifunctionele e-mailmarketing systeem. Je kunt heel gemakkelijk de automations visueel maken waardoor je een goed overzicht behoudt over al je funnels. Het is ook heel gemakkelijk te koppelen aan je blog en webshop!

Meld je aan voor ConvertKit

CoSchedule

CoSchedule is een fantastische tool voor het inplannen van alle contentvormen: social media, blog, etc. Maar ook de plek om jouw gehele marketing kalender te beheren. Het is ideaal voor zowel agency's als bloggers en zzp'ers.

Meld je aan voor CoSchedule

Evernote

Evernote kun je voor alles gebruiken. Het plannen van jouw content, het doen van research, schrijven van drafts en het bijhouden van lijstjes. Door Evernote raak je nooit meer iets kwijt, want alles wordt in de cloud opgeslagen!

Meld je aan voor Evernote