Wat mijn klanten over mij zeggen

Wauw. Wat een prettige samenwerking. Ik heb Stephanie gevraagd mij te helpen met het bouwen van een e-mailfunnel. Maar ik kreeg veel meer dan dat.

Als het mij te ingewikkeld en technisch wordt, haak ik af. Maar Stephanie legt dingen heel geduldig en begrijpelijk uit. Op vragen reageert ze snel, zodat je weer verder kunt met waar je mee bezig bent.

Een echte doorpakker die mij, en passant, hielp met het afronden van mijn website. Nu, na ons traject van drie maanden zijn de funnels geautomatiseerd, staan de puntjes op de i en kan ik het voortaan zelf.

Dank je wel Stephanie!

Met een grote glimlach sluit ik het funnel traject bij Stéphanie af. Het is zo fijn om te werken met iemand die precies die dingen oppakt die bij mij niet vanzelf komen, net een stap verder denkt en kritische vragen durft te stellen. Stéphanie is betrouwbaar, goed, en vooral heel fijn om mee te werken. Hier hoef je niet langer over na te denken 😉

Als een berg zag ik op tegen het starten van het bouwen van mijn funnel. Waar begin in hemelsnaam en hoe werkt het systeem. Stephanie heeft mij in één sessie de richting, de uitleg, en de motivatie gegeven waardoor ik weer zin heb om dit verhaal op te pakken. Helemaal wetende dat ik, als ik ergens tegenaan loop, gewoon bij haar terecht kan!

Ik ben ontzettend blij met de hulp van Stéphanie. We werken alweer ruim een jaar samen. Ze denkt mee en regelt alles super snel! Ik begrijp niet altijd alle technische dingen maar Stephanie kan het goed en begrijpbaar uitleggen of ze stuur me een schermopname hoe ik iets kan doen.  Dit scheelt mij veel tijd!
Ook kan ze eigenlijk alles, van mijn website opnieuw opzetten, betaalsystemen koppelen, mailfunnels instellen en eigenlijk vooral zoveel mogelijk automatiseren. Ik kan er vanuit gaan dat het goed geregeld is, dat is heel fijn! En als iets niet werkt zal ze het meteen uitzoeken. Ook gaf ze nuttige feedback op mijn teksten voor de mailfunnel. Daarnaast is ze heel aardig en fijn om mee te werken!

Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren samen met Stéphanie. Ik ben zo blij dat ik haar gevonden heb! Zij kan op digitaal gebied heel veel dingen waar ik niet goed in ben, me niet in wil verdiepen en waar ik ook geen tijd meer voor wil maken omdat zij het toch veel beter kan dan ik!

In korte tijd heeft zij een compleet nieuwe website voor mij gemaakt, inclusief webshop en een online leeromgeving. Ook heeft Stéphanie een mailfunnel voor mij gemaakt en lost digitale problemen voor mij op. Wanneer ik vastloop stuurt ze me een kort filmpje met hele duidelijke uitleg zodat ik het daarna ook zelf kan. Samenwerken met Stéphanie scheelt mij heel veel tijd en ergernis waardoor ik mijn tijd kan besteden aan dat waar ik wel goed in ben: het begeleiden van jongeren bij het maken van een studiekeuze.

Stéphanie is oprecht onze technische redder in nood! Ze heeft ons inmiddels al vaak uit de brand geholpen als we er zelf niet uitkwamen of er geen tijd voor hadden. Haar kennis op technisch vlak is enorm en als ze iets niet weet, dan zoekt ze het uit en fixt ze het alsnog.

Wat we ontzettend fijn vinden is dat ze altijd snel reageert op vragen en dingen heel snel oppakt. Voor we het weten is het vaak alweer opgelost. Inmiddels ze echt onmisbaar geworden is ons team. We zijn ontzettend blij met haar!

Stephanie denkt geweldig met je mee! Waar ik vastloop in die systemen pakt zij het op en zoekt het tot in de puntjes uit. Samenwerken is zeer prettig omdat ze denkt in mogelijkheden en wat het beste is voor jou.

Heerlijk dat zij dit voor mij uitzoekt en ik me er niet druk over hoef te maken! Zeker een aanrader om eens te kijken wat ze voor jou kan betekenen!

Voor de koppeling van diverse tools (Mailblue, Zapier, etc.) was ik op zoek naar een technische VA. De assertiviteit en vriendelijkheid van Stephanie sprak mij meteen aan, dus we gingen van start. Stephanie weet wat ze doet en dat geeft veel vertrouwen. Ze is een fijn klankbord, denkt mee en is mega zelfstandig. Ze houdt het overzicht, zelfs als ik het zelf niet meer heb. Een hele fijne technische rechterhand voor de ondernemer met twee linkerhanden 😉

Zonder dollen: ik kan Stephanie aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij automatiseren, mailfunnels en alle technische aspecten die bij het online ondernemerschap komen kijken. Inmiddels werken we alweer een half jaar samen en wil ik Stephanie niet meer kwijt!

Stephanie is een enthousiaste, ondernemende en hardwerkende dame. Toen ik haar vroeg om mij te ondersteunen met mijn mailings dacht ze gelijk mee. Ze bedacht een opmaak die paste bij mijn huisstijl en dacht mee hoe ik meer inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief kon vergaren.

Ze stond ieder moment voor mij klaar als ik vragen had en nam de tijd om het uit te leggen. Een prettige samenwerking die ik zeker weten ga voortzetten.

Ik zie wat nieuwsbrieven kunnen betekenen voor mijn bedrijf en met de hulp van Stephanie gaat dit nog beter werken.

Stéphanie is een onmisbare schakel in mijn team! Ik zocht iemand die goed met is met teksten en de gedachtes in mijn hoofd op een duidelijke manier kon verwoorden.

Met Stéphanie heb ik dat en nog veel meer gekregen. Niet alleen zijn haar teksten en haar mailtjes zó fijn geschreven dat ik met een gerust hart de communicatie van het bedrijf aan haar overlaat. En ze is buitengewoon fantastisch om mee te werken.

Ik ben geen detail georiënteerd persoon en Stéphanie gelukkig wel: alle spelfoutjes, dubbele woorden of onlogische zinnen vist ze er zo uit. Ze denkt vooruit, heeft verstand van de meest bijzondere websites en mailprogramma's, waardoor ze niet alleen de teksten maakt, maar ook echt weet HOE je vervolgens de teksten slim wegzet.

Met haar altijd vrolijke optimisme is het heerlijk om contact met haar te hebben. Dat vind ik niet alleen, dat hoor ik ook terug van mijn klanten. Superblij mee!

Stéphanie en ik ontmoetten elkaar voor het eerst (virtueel) in het najaar van 2019, toen we samen de opdracht kregen om een (eveneens virtueel) team ter ondersteuning van een online community te formeren en te runnen. We bleken een enorm goede match te zijn: Stéphanie is betrouwbare, hardwerkende collega met veel technische kennis en creatieve ideeën. Ze is makkelijk benaderbaar en de communicatielijnen zijn kort, ook al bevinden we ons elk aan een andere kant van het land. Haar positieve instelling en oplossend vermogen zijn groot, wat mede ervoor heeft gezorgd dat de samenwerking een succes is geworden. Ik zie uit naar de volgende klus die we samen op kunnen pakken!

Onze vraag was nogal accuut. We wilden een nieuwsbrief versturen naar 350 relaties. Stéphanie sprong direct in. Deskundig en plezierig regelde ze dat de nieuwsbrief op tijd en mooi de digitale deur uitging. Ze pakte de technische vragen op en gaf duidelijk aan wat we zelf konden doen en welk stuk zij oploste. Meedenken, flexibel, deskundig en prettig! Het was een feest om met haar te werken. Zou u deze relatie aanbevelen? Ja, van harte. Je krijgt er een vrolijke begroeting van hond Lara bij

Het is geweldig prettig samenwerken met Stéphanie. Zij heeft alle kwaliteiten die ik belangrijk vind in goed teamwork: zelfstandig, initiatiefrijk, slim, efficiënt, innovatief en praktisch. Als we overleggen zijn we in no-time bij de kern, hebben we ideeën gegenereerd en afspraken gemaakt.

En vrij uniek: Stéphanie combineert marketingkennis met schrijftalent én grafisch gevoel én technisch inzicht. Zoals bijvoorbeeld voor het automatiseren van sales funnels. Ik ben dus super tevreden en ik hoop nog lang samen te werken.

Ik ben trots dat Stephanie onderdeel is van mijn team. Zij voelt de klanten van Lady Butler feilloos aan en het fijne is; ze heeft naast de kennis van mailfunnels en Active Campaign/Mailblue, ook verstand van slimme tools zoals Zapier, online leeromgevingen, WordPress. Ze verslimt en versimpelt hierin de processen en automatiseert zoveel als mogelijk. Dat is precies wat ik voor ogen heb voor mijn klanten: Met minder gedoe, en meer plezier ondernemen.

Klanten vertellen mij dat de openingsrates van hun nieuwsbrieven zijn verhoogd en ervaren minder gedoe. En is er tussendoor een vraag die niet wachten kan; Stephanie helpt. Samenwerken met Stephanie, kan ik iedereen aanraden.

Ik vind het zo fijn om met Stéphanie te werken! Ze is een wandelende bron van kennis, denkt met je mee (een heel stuk verder ook dan jij zelf denkt) en staat echt voor je klaar met raad en daad.

Daarnaast heeft ze ook nog eens een gevoel voor taal waar ik blij van word en daagt ze me uit zo ver te gaan als ik maar kan met mijn marketing, funnels en messaging. Super!

Met Stephanie samenwerken is echt een ‘feestje’. Ze neemt me letterlijk werk uit handen maar dat niet alleen. Ze is ook nog mega pro-actief!

Zo fijn, iemand die ook echt meedenkt en actie onderneemt.

Bij een volgend traject is Stephanie de eerste die ik weer zal benaderen.

Wat is het fijn om met Stephanie samen te werken! Ze is energiek, levert goed werk af en doet net dat beetje extra voor je. Daar houd ik van!

Voor het neerzetten van mijn e-boek en e-mailsysteem was dat precies waar ik naar op zoek was; iemand die betrouwbaar is, met je meedenkt, zelf met goede ideeën komt en binnen korte tijd doet wat ze belooft.

Wat dat betreft een gouden combi: ze combineert haar technische kennis perfect met haar sprankelende persoonlijkheid.

Bedankt Stéphanie!

Als je iemand zoekt die echt in jou en je verhaal geïnteresseerd is moet je Stéphanie hebben. Ze stelt kritische vragen, denkt met je mee en strooit waar nodig met handige tips. Met haar oprechte interesse, tussen de regels door luisteren en haar schrijf Magic zorgt ze voor teksten die jou echt laten stralen.

Ik heb na een winactie een gesprek gewonnen met Stéphanie; wauw, wat geeft zij een waarde weg! Stéphanie is een heel fijn persoon om mee te praten. Ik voelde mij snel op mijn gemak. Ze denkt kritisch met je mee, stelt de goede vragen en daarnaast is er ook ruimte voor een grapje en een lach. Na het gesprek zat ik weer bomvol inspiratie om met een nieuwe kijk op mijn content aan de slag te gaan. Ik heb praktische tips en tools gekregen waarmee ik direct aan de slag kan. Ik ben weer anders gaan kijken en denken doordat zij mij bewust heeft gemaakt. Dankjewel!

Stéphanie is makkelijk in de omgang, een lieve meid met een heel groot hart voor natuur en klimaat. Met haar (digitale) pen beschrijft ze in no-time waar je zelf uren over na moet denken. Zoals ze zelf zegt: ik kan beter schrijven dan spreken! Die moet je toch hebben!

Ik heb een fijne samenwerking met Stéphanie gehad! Stéphanie heeft voor mij de teksten voor mijn folder en website geschreven. Ze is creatief, spontaan, duidelijk en flexibel. Zij wist mijn teksten zo aan te passen dat het overzichtelijk en korter werd en dat het fijn is om te lezen.

Ze is zeker een aanrader. Echt een toppertje als storyteller en tekstschrijver samen.

Het was geweldig om met Stéphanie te werken de afgelopen 18 maanden. Ze werkt hard, is behulpzaam, heeft oog voor detail, is enthousiast en een creatief lid van het team. Ze heeft gewerkt aan het behouden van de nummer 1 markt positie van Simply Cards & Papercraft, daarnaast een twee maandelijks stempel magazine gelanceerd, aan bookazines gewerkt en het editing team geholpen waar nodig. We zullen haar heel erg missen! Ikzelf en de rest van het editorial team willen op deze manier Stéphanie bedanken en haar heel veel succes wensen met de rest van haar carrière.

Stéphanie is een inspirerende hoofdredacteur die haar dromen achterna gaat en alles mogelijk maakt. Ze begon www.fantasyboeken.org en maakte er een daverend succes van. Ik ben heel blij dat ik daar deel van uitmaakte. Stéphanie weet hoe ze haar redacteuren inspireert en motiveert. Als je een goede recensie or beoordeling van je manuscript of tekst wil, dan is Stéphanie de persoon om te vragen.

Stéphanie krijgt het voor elkaar haar brede range hobby's, interesses, taken en werk te combineren door middel van een innovatief gebruik van social media en de drive om zichzelf en haar werk constant te verbeteren. Ze is een inspirerende compagnon met een geweldige dosis energie.

Ik besloot Stéphanie te bellen om te kijken hoe ze kon helpen om meer consistent te schrijven (niet alleen als ik inspiratie had) - dit was een flinke uitdaging voor me geworden. Ik wist dat ik consistent moet schrijven en mijn ideeën moet uitvoeren om zo mijn klanten en publiek van dienst te zijn. Stéphanie luisterde naar mijn ideeën, schiep orde in de hoeveelheid losse lijstjes die ik meenam en zag direct de rode lijn en de gaten in mijn content die ik niet zag. We maakten een contentplan, en ik ontving de blogs die direct klaar waren om te publiceren.

Door Stéphanie is mijn contentmarketing consistenter dan ooit, minder stressvol, en heb ik veel tijd en rust gekregen. Ze is flexibel, slim en inventief en haar werk trekt nieuwe klanten! Je hebt Stéphanie gewoon echt in jouw team nodig!

Dit is het einde. Ben jij de volgende?