Wat mijn andere klanten zeggen

Stéphanie is een onmisbare schakel in mijn team! Ik zocht iemand die goed met is met teksten en de gedachtes in mijn hoofd op een duidelijke manier kon verwoorden.

Met Stéphanie heb ik dat en nog veel meer gekregen. Niet alleen zijn haar teksten en haar mailtjes zó fijn geschreven dat ik met een gerust hart de communicatie van het bedrijf aan haar overlaat. En ze is buitengewoon fantastisch om mee te werken.

Ik ben geen detail georiënteerd persoon en Stéphanie gelukkig wel: alle spelfoutjes, dubbele woorden of onlogische zinnen vist ze er zo uit. Ze denkt vooruit, heeft verstand van de meest bijzondere websites en mailprogramma's, waardoor ze niet alleen de teksten maakt, maar ook echt weet HOE je vervolgens de teksten slim wegzet.

Met haar altijd vrolijke optimisme is het heerlijk om contact met haar te hebben. Dat vind ik niet alleen, dat hoor ik ook terug van mijn klanten. Superblij mee!

Met Stephanie samenwerken is echt een ‘feestje’. Ze neemt me letterlijk werk uit handen maar dat niet alleen. Ze is ook nog mega pro-actief!

Zo fijn, iemand die ook echt meedenkt en actie onderneemt.

Bij een volgend traject is Stephanie de eerste die ik weer zal benaderen.

Het is geweldig prettig samenwerken met Stéphanie. Zij heeft alle kwaliteiten die ik belangrijk vind in goed teamwork: zelfstandig, initiatiefrijk, slim, efficiënt, innovatief en praktisch. Als we overleggen zijn we in no-time bij de kern, hebben we ideeën gegenereerd en afspraken gemaakt.

En vrij uniek: Stéphanie combineert marketingkennis met schrijftalent én grafisch gevoel én technisch inzicht. Zoals bijvoorbeeld voor het automatiseren van sales funnels. Ik ben dus super tevreden en ik hoop nog lang samen te werken.

Stephanie is een enthousiaste, ondernemende en hardwerkende dame. Toen ik haar vroeg om mij te ondersteunen met mijn mailings dacht ze gelijk mee. Ze bedacht een opmaak die paste bij mijn huisstijl en dacht mee hoe ik meer inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief kon vergaren.

Ze stond ieder moment voor mij klaar als ik vragen had en nam de tijd om het uit te leggen. Een prettige samenwerking die ik zeker weten ga voortzetten.

Ik zie wat nieuwsbrieven kunnen betekenen voor mijn bedrijf en met de hulp van Stephanie gaat dit nog beter werken.

Ik vind het zo fijn om met Stéphanie te werken! Ze is een wandelende bron van kennis, denkt met je mee (een heel stuk verder ook dan jij zelf denkt) en staat echt voor je klaar met raad en daad.

Daarnaast heeft ze ook nog eens een gevoel voor taal waar ik blij van word en daagt ze me uit zo ver te gaan als ik maar kan met mijn marketing, funnels en messaging. Super!

Wil jij ook een blije klant worden?
Neem contact op en ontdek wat ik voor jou kan doen.

Stéphanie en ik ontmoetten elkaar voor het eerst (virtueel) in het najaar van 2019, toen we samen de opdracht kregen om een (eveneens virtueel) team ter ondersteuning van een online community te formeren en te runnen. We bleken een enorm goede match te zijn: Stéphanie is betrouwbare, hardwerkende collega met veel technische kennis en creatieve ideeën. Ze is makkelijk benaderbaar en de communicatielijnen zijn kort, ook al bevinden we ons elk aan een andere kant van het land. Haar positieve instelling en oplossend vermogen zijn groot, wat mede ervoor heeft gezorgd dat de samenwerking een succes is geworden. Ik zie uit naar de volgende klus die we samen op kunnen pakken!

Stéphanie is makkelijk in de omgang, een lieve meid met een heel groot hart voor natuur en klimaat. Met haar (digitale) pen beschrijft ze in no-time waar je zelf uren over na moet denken. Zoals ze zelf zegt: ik kan beter schrijven dan spreken! Die moet je toch hebben!

Als je iemand zoekt die echt in jou en je verhaal geïnteresseerd is moet je Stéphanie hebben. Ze stelt kritische vragen, denkt met je mee en strooit waar nodig met handige tips. Met haar oprechte interesse, tussen de regels door luisteren en haar schrijf Magic zorgt ze voor teksten die jou echt laten stralen.

Wat is het fijn om met Stephanie samen te werken! Ze is energiek, levert goed werk af en doet net dat beetje extra voor je. Daar houd ik van!

Voor het neerzetten van mijn e-boek en e-mailsysteem was dat precies waar ik naar op zoek was; iemand die betrouwbaar is, met je meedenkt, zelf met goede ideeën komt en binnen korte tijd doet wat ze belooft.

Wat dat betreft een gouden combi: ze combineert haar technische kennis perfect met haar sprankelende persoonlijkheid.

Bedankt Stéphanie!

Ik heb na een winactie een gesprek gewonnen met Stéphanie; wauw, wat geeft zij een waarde weg! Stéphanie is een heel fijn persoon om mee te praten. Ik voelde mij snel op mijn gemak. Ze denkt kritisch met je mee, stelt de goede vragen en daarnaast is er ook ruimte voor een grapje en een lach. Na het gesprek zat ik weer bomvol inspiratie om met een nieuwe kijk op mijn content aan de slag te gaan. Ik heb praktische tips en tools gekregen waarmee ik direct aan de slag kan. Ik ben weer anders gaan kijken en denken doordat zij mij bewust heeft gemaakt. Dankjewel!

Hoe fijn is het als ik jouw nieuwste blog schrijf?
Heel fijn!

Ik heb een fijne samenwerking met Stéphanie gehad! Stéphanie heeft voor mij de teksten voor mijn folder en website geschreven. Ze is creatief, spontaan, duidelijk en flexibel. Zij wist mijn teksten zo aan te passen dat het overzichtelijk en korter werd en dat het fijn is om te lezen.

Ze is zeker een aanrader. Echt een toppertje als storyteller en tekstschrijver samen.

Ik zat compleet vast in een project toen Stéphanie proactief aanbood om te helpen - haar edits en feedback gaven me de momentum die ik nodig had om door te gaan, een plan te maken, af te ronden en te lanceren! Ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar support en inzichten.

Stéphanie is geweldig om mee te werken - ze heeft me geholpen om een HOOP werk te realiseren afgelopen maand en ik weet zeker dat nieuwe klanten waar voor hun geld zullen krijgen! Ik weet zeker dat ik duizenden had kunnen betalen voor iemand die helpt (1) blog strategie, (2) blog drafts, (3) website copywriting aanpassingen, en (4) me helpt met het schrijven van een boek. Stéphanie is een ROCKSTAR!

Werken met Stéphanie om de 'About' pagina te schrijven voor mijn nieuwe blog - Freak + Pocky - was een epische ervaring! Ze wist precies de juiste vragen te stellen en mijn persoonlijk over te brengen in de tekst die ze geschreven had. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor haar hulp en ik kan haar alleen maar aanraden aan iedereen die ik! Geloof me, ze is de beste!

Ik besloot Stéphanie te bellen om te kijken hoe ze kon helpen om meer consistent te schrijven (niet alleen als ik inspiratie had) - dit was een flinke uitdaging voor me geworden. Ik wist dat ik consistent moet schrijven en mijn ideeën moet uitvoeren om zo mijn klanten en publiek van dienst te zijn. Stéphanie luisterde naar mijn ideeën, schiep orde in de hoeveelheid losse lijstjes die ik meenam en zag direct de rode lijn en de gaten in mijn content die ik niet zag. We maakten een contentplan, en ik ontving de blogs die direct klaar waren om te publiceren.

Door Stéphanie is mijn contentmarketing consistenter dan ooit, minder stressvol, en heb ik veel tijd en rust gekregen. Ze is flexibel, slim en inventief en haar werk trekt nieuwe klanten! Je hebt Stéphanie gewoon echt in jouw team nodig!

Ben jij de volgende blije klant? 
Neem contact op en zet me aan het werk.

Het was geweldig om met Stéphanie te werken de afgelopen 18 maanden. Ze werkt hard, is behulpzaam, heeft oog voor detail, is enthousiast en een creatief lid van het team. Ze heeft gewerkt aan het behouden van de nummer 1 markt positie van Simply Cards & Papercraft, daarnaast een twee maandelijks stempel magazine gelanceerd, aan bookazines gewerkt en het editing team geholpen waar nodig. We zullen haar heel erg missen! Ikzelf en de rest van het editorial team willen op deze manier Stéphanie bedanken en haar heel veel succes wensen met de rest van haar carrière.

Stéphanie is een inspirerende hoofdredacteur die haar dromen achterna gaat en alles mogelijk maakt. Ze begon www.fantasyboeken.org en maakte er een daverend succes van. Ik ben heel blij dat ik daar deel van uitmaakte. Stéphanie weet hoe ze haar redacteuren inspireert en motiveert. Als je een goede recensie or beoordeling van je manuscript of tekst wil, dan is Stéphanie de persoon om te vragen.

Stéphanie krijgt het voor elkaar haar brede range hobby's, interesses, taken en werk te combineren door middel van een innovatief gebruik van social media en de drive om zichzelf en haar werk constant te verbeteren. Ze is een inspirerende compagnon met een geweldige dosis energie.

Ik heb met veel plezier met Stéphanie samengewerkt. Mijn website copy had dringend een nieuwe update nodig in het nieuwe jaar en ik kreeg het niet voor elkaar om de woorden zo over te laten komen als ik wilde. Stéphanie veranderde alles wat ik geschreven had en maakte het extreem helder en duidelijk voor mijn ideale klanten. Het was een geweldig gevoel om haar een scala aan documenten te geven en het in een consistente stijl terug te krijgen! Stéphanie maak het hele proces super makkelijk en leverde de teksten op tijd, dat maakte het makkelijk om mijn website updates te plannen. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe de nieuwe teksten helpen mijn bedrijf te groeien!