Skip to content

Wat andere klanten zeggen

Ik besloot Stéphanie te bellen om te kijken hoe ze kon helpen om meer consistent te schrijven (niet alleen als ik inspiratie had) - dit was een flinke uitdaging voor me geworden. Ik wist dat ik consistent moet schrijven en mijn ideeën moet uitvoeren om zo mijn klanten en publiek van dienst te zijn. Stéphanie luisterde naar mijn ideeën, schiep orde in de hoeveelheid losse lijstjes die ik meenam en zag direct de rode lijn en de gaten in mijn content die ik niet zag. We maakten een contentplan, en ik ontving de blogs die direct klaar waren om te publiceren.

Door Stéphanie is mijn contentmarketing consistenter dan ooit, minder stressvol, en heb ik veel tijd en rust gekregen. Ze is flexibel, slim en inventief en haar werk trekt nieuwe klanten! Je hebt Stéphanie gewoon echt in jouw team nodig!

Ik zat compleet vast in een project toen Stéphanie proactief aanbood om te helpen - haar edits en feedback gaven me de momentum die ik nodig had om door te gaan, een plan te maken, af te ronden en te lanceren! Ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar support en inzichten.

Ik heb met veel plezier met Stéphanie samengewerkt. Mijn website copy had dringend een nieuwe update nodig in het nieuwe jaar en ik kreeg het niet voor elkaar om de woorden zo over te laten komen als ik wilde. Stéphanie veranderde alles wat ik geschreven had en maakte het extreem helder en duidelijk voor mijn ideale klanten. Het was een geweldig gevoel om haar een scala aan documenten te geven en het in een consistente stijl terug te krijgen! Stéphanie maak het hele proces super makkelijk en leverde de teksten op tijd, dat maakte het makkelijk om mijn website updates te plannen. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe de nieuwe teksten helpen mijn bedrijf te groeien!

Stéphanie is geweldig om mee te werken - ze heeft me geholpen om een HOOP werk te realiseren afgelopen maand en ik weet zeker dat nieuwe klanten waar voor hun geld zullen krijgen! Ik weet zeker dat ik duizenden had kunnen betalen voor iemand die helpt (1) blog strategie, (2) blog drafts, (3) website copywriting aanpassingen, en (4) me helpt met het schrijven van een boek. Stéphanie is een ROCKSTAR!

Ben jij het volgende succesverhaal? 
Neem contact op en begin vandaag nog met het vertellen van jouw unieke verhaal!

Werken met Stéphanie om de 'About' pagina te schrijven voor mijn nieuwe blog - Freak + Pocky - was een epische ervaring! Ze wist precies de juiste vragen te stellen en mijn persoonlijk over te brengen in de tekst die ze geschreven had. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor haar hulp en ik kan haar alleen maar aanraden aan iedereen die ik! Geloof me, ze is de beste!

Het was geweldig om met Stéphanie te werken de afgelopen 18 maanden. Ze werkt hard, is behulpzaam, heeft oog voor detail, is enthousiast en een creatief lid van het team. Ze heeft gewerkt aan het behouden van de nummer 1 markt positie van Simply Cards & Papercraft, daarnaast een twee maandelijks stempel magazine gelanceerd, aan bookazines gewerkt en het editing team geholpen waar nodig. We zullen haar heel erg missen! Ikzelf en de rest van het editorial team willen op deze manier Stéphanie bedanken en haar heel veel succes wensen met de rest van haar carrière.

Stéphanie krijgt het voor elkaar haar brede range hobby's, interesses, taken en werk te combineren door middel van een innovatief gebruik van social media en de drive om zichzelf en haar werk constant te verbeteren. Ze is een inspirerende compagnon met een geweldige dosis energie.

Stéphanie is een inspirerende hoofdredacteur die haar dromen achterna gaat en alles mogelijk maakt. Ze begon www.fantasyboeken.org en maakte er een daverend succes van. Ik ben heel blij dat ik daar deel van uitmaakte. Stéphanie weet hoe ze haar redacteuren inspireert en motiveert. Als je een goede recensie or beoordeling van je manuscript of tekst wil, dan is Stéphanie de persoon om te vragen.