Toffe dingen die mijn klanten doen

December is de maand van feestjes en cadeautjes. Voor mij is het ook de maand van verhuizen, klussen en sleutels inleveren en krijgen. Maar tussendoor is het ook fijn om mooie cadeautjes te shoppen voor vrienden en familie. Om jullie daar mee te helpen, heb ik een mooi overzicht gemaakt van alle fijne dingen die mijn klanten doen (want mijn klanten zijn gewoon tof!) en die hele mooie kerstcadeautjes zijn voor jouw familie en vrienden.

1. De route naar €100.000 per jaar

Voor de ondernemer in de familie is dit hét cadeau – hagelnieuw en vers van de pers. Suzanne van Duijn presenteerde dit boek op 2 december en het leest niet alleen lekker vlot, het laat ook zien dat zzp’er allang niet meer ‘Zelfstandige zonder pensioen’ betekent. Die tijd is voorbij.

Op de achterflap:

“Hoe kun je als zzp’er je inkomen vergroten? Suzanne van Duijn ging je voor en legt in De route naar €100.000 per jaar uit hoe zij door persoonlijke groei aanzienlijk meer ging verdienen.

Suzanne van Duijn werkte 3 jaar de longen uit haar lijf als freelancer voor een inkomen onder modaal toen in 2019 de maat vol was. Het moest anders. In 2020 verdiepte ze zich in de psychologie van geld, nam een businesscoach in de arm en interviewde meer dan 20 ervaringsdeskundigen die ruim een ton per jaar verdienen.

In De route naar €100.000 per jaar deelt ze hoe ze die inzichten in de praktijk bracht en haar inkomsten verdrievoudigde. Belangrijkste les: om je inkomen te laten groeien, moet je eerst zelf groeien.”

Kortom, het perfecte boek voor onder de boom tijdens het stellen van nieuwe doelen voor 2022.

2. Kennis voor een goede start van 2022

Maar het is natuurlijk ook goed om die doelen ook echt uit te voeren. Mijn klant Ikonderneemhet.nl lanceerde dit jaar een academie met als doel om te zorgen dat zzp’ers hun dromen en doelen halen en van hun bedrijf echt een succes maken. En nu zijn dat soort cursussen ook nog eens het perfecte cadeau. Want hoe geweldig is het om een steun in de rug te hebben die ervoor zorgt dat 2022 jouw beste jaar ooit wordt?

Cursussen om naar te kijken zijn onder andere: Grip op financiën en sturen op omzet, Gemakkelijker je bedrijfsdoelen halen en e-mailmarketing zonder te spammen 😉

3. De Online Leesclub

Je kent het vast wel, je hebt een flinke stapel boeken, maar soms komt het er gewoon niet van om ze te lezen. Met de online leesclub van School of Books heb je enerzijds een goede stok achter de deur en anderzijds kan je direct sparren met gelijkgestemden.

De eerstvolgende is op 20 januari en dan lezen ze Playing Big van Tara Mohr, de perfecte combi dus om een boek te geven een ticket voor de Online Leesclub.

4. Floaten

Wil je echt goed je nieuwe jaar beginnen dan is floaten een geweldig cadeautje om te geven (en te krijgen!). Een uurtje floaten staat gelijk aan 5 uur slaap en het is even heerlijk ontspannen in een warm bad magnesium waarin je het gevoel hebt dat je zweeft in een donkere ruimte. Je kan dus echt helemaal helemaal ontspannen en tot jezelf komen zonder afleiding.

Mijn coach Paula Dillema opende begin deze maand haar nieuwe kantoor, mét floatcabines. De perfecte combinatie van knallen en ontspanning in Groningen.

Kortom, genoeg mooie cadeautjes om te geven, gemaakt door ondernemers die heel erg blij gaan worden van jouw aankoop.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.